2777
2789
میگه نمیتونم نگم😭😭😭😭 هزاربار سر دهن لقیش زندگیمون آشوب شده بخدا

ویییی چن سالشه 

چرا اینجورین اینا 

حالا شوهرمن بمن تاکید میکنه یموقع پیش خانوادم اززندگیمون چیزی نگی پاشون وابشه ب زندگیمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد هست منم دنبال سزارین هستم  چند تا سقط داشتم متاسفانه شهرستانم ودارای یه بیمارستان دولتی ...

خدابزرگه انشالله هرکی از زایمان طبیغی میترسه خدا خودش به دادش برسه سزارین شه

الکی نترس وقتی میری پیش دکتر خودش ازت میپرسه چه زایمانی میخوای من رفتم دکتر گفت کدوم زایمان گفتم هر چی شما صلاح بدونی گفت نمیشه که تو خودت باید انتخاب کنی منم بسته به شرایطم سزارین انتخاب کردم و دو روز دیگه میرم برای زایمان فرقش با طبیعی فقط یه ملیونه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ویییی چن سالشه  چرا اینجورین اینا  حالا شوهرمن بمن تاکید میکنه یموقع پیش خانوادم اززندگی ...

حسودیم شد بهت 🤐 ۲

متولده ۷۰ ولی اخلاقش مثه یه بچش برابر من .در عوض هزارتا کاره خانوادشو پنهان میکنه بخدا. خواهراش هر گندی میزنن ب این میگن میره پیش دامادها یه جوری ماست مالی میکنه 

الکی نترس وقتی میری پیش دکتر خودش ازت میپرسه چه زایمانی میخوای من رفتم دکتر گفت کدوم زایمان گفتم هر ...

اگه اینجور باشه که خیلی خوبه ولی شهر ما اینجوریا نیس ب همه میگن طبیعی نامردا

اگه اینجور باشه که خیلی خوبه ولی شهر ما اینجوریا نیس ب همه میگن طبیعی نامردا

الان چند هفته ای؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم من تهرانم بیمارستان سیدالشهدا توبازار زایمان کرم،خودم زایمانم طبیعی بود ولی سزارین اختیاری انجام میدن که میشه ۴ تومن اگر خواستی باز زنگ بزن بپرس تا هزینشو مطمین شی

کادر و پرسنل بیمارستان خیلی خوب بودن هم رسیدگیشون هم رفتارشون کار دکترمم خیلی خوب سزارینش هم خیلی خوب دوستم و مادر یه دوست دیگم سزارین کردنش پیشش راضی بودن اسمش سیده مونا محمدی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حسودیم شد بهت 🤐 ۲ متولده ۷۰ ولی اخلاقش مثه یه بچش برابر من .در عوض هزارتا کاره خانوادشو پنهان میکن ...

😂😂 چه پروه 

شوهرمنم۶۹هست منم۷۹

اصلا عیب ابجیش نمیپوشونه حالا من سوتی چیزی میدم سریع جمع میکنه ابجیاش بهم چیزی میگن.میایم خونمون شوهرم میگ چراجوابش ندادی جواب هرکسی رو همون موقع بزار کف دستش 

عزیزم من تهرانم بیمارستان سیدالشهدا توبازار زایمان کرم،خودم زایمانم طبیعی بود ولی سزارین اختیاری انج ...

من تا حالا تهران نیومدم اصلا نمیارنم اونجا خداکنه تو شهر خودم سزارین شم. بهرحال ممنون گلم

من تا حالا تهران نیومدم اصلا نمیارنم اونجا خداکنه تو شهر خودم سزارین شم. بهرحال ممنون گلم

خواهش میکنم گلم

اصلا غصشو نخور خدا خودش کمکت میکنه انشاالله تا موقع زایمانت شرایط برات مهیا میشه تا یه زایمان اسون داشته باشی عزیز

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
😂😂 چه پروه  شوهرمنم۶۹هست منم۷۹ اصلا عیب ابجیش نمیپوشونه حالا من سوتی چیزی میدم سریع جمع میک ...

خوش ب حالت قدرشو بدون بخدا. شوهره من اصلا قابل اعتماد نیس بخدا الان هر حرفی داشته باشم تو خودم نگه میدارم خیلی اذیت میشم