2777
2789
عنوان

باز ترین محیط برا کدوم شهره

| مشاهده متن کامل بحث + 8464 بازدید | 299 پست
من شیرازی ام قصد داشتم برای زندگی برم اصفهان ۲ بار رفتم عید مسافرت توی باغ پرندگان تذکر دادن بهم موه ...

اصفهان و باید یسر ب شاهین شهرش بزنین بهش میگن پاریس کوچولو انقد که راحتن

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺
میشه بسته ترینو بگم؟ همدان😐

قم

دختری 🥰ازفصل زمستان 🧊امابادلی♥️ بهاری🌹متاهل،آشناهاصدام میکنن مسکنه مهربون🤪عاشق همسروخانوادم♥️یک عددتپلی باانگیزه هستم😎برای خوشبختی من وخانوادم اگه دوست داشتی یک صلوات بفرست.یک نصیحت بزرگ دوستاتوبه خودت نزدیک نگه داردشمناتو نزدیکتر.مطمئن باش خدای مهربون همیشه حواسش بهت هست فقط گذاشته موقعش یه حال حسابی به زندگیت بده پس همیشه امیدت به اون بالاسری باشه که ارحمن راحمینه🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شیرازی ام قصد داشتم برای زندگی برم اصفهان ۲ بار رفتم عید مسافرت توی باغ پرندگان تذکر دادن بهم موه ...

دقیقا منم از این چیزاشون بدم میاد

همه ش در حال تذکر دادن هستن

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
تهرانم، ولی خب شمال بری بخوای نخوای یکم بازتر میشی خوده من بشخصه لب دریا برم پاچه شلوارمو میدم بالا ...

بله بله

متاسفانه همه فکر میکنن شیرازیا تنبلن درحالی که ما فقط خوش گذرونیم

اونم قبوله نظر خود من اصفهانه برا بسته ترین

نظر من یزده

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
اصفهان و باید یسر ب شاهین شهرش بزنین بهش میگن پاریس کوچولو انقد که راحتن

شاهین شهر هم لر نشینه

مناطق لر نشین همینطورن عزیز، مثل شیراز، یاسوج و خوزستان

من گوهردشتی ام😂😂 اونایی که میبینی از جاهای سطح پایین کرج میان گوهردشت برای دور دور حالا اسم نمیب ...

حصارک و اینا؟😂😂

بله خود گوهردشت اتفاقا آدم مومن و مذهبی کم نداره(خودم باغستانم اما چندتا از دوستام که فوق‌العاده مذهبی و معتقدن گوهردشت هستن)

اما از خودِ اهالی گوهردشت هم کم چیزای عجیب غریب ندیدم!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
پوشش کرجیا خیلی جالبه 👌🏻 اصن با همه جا فرق میکنه لباسای دختر پسراشون  البته همشون اونجوری ن ...

چجوریه من نرفتم توصیف کن

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸