2777
2789
عنوان

باز ترین محیط برا کدوم شهره

| مشاهده متن کامل بحث + 8464 بازدید | 299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حرف شما رو قبول ندارم همه جا به تعداد کافی گیر میاد از این آدما اتفاقا توی اصفهان جنبه ها بالاس ...

من انقدر خاطره ی بد از بعضی اصفهانیا دارما

یه بار کلا رفتم، من بخاطر جراحی انگشت پام جوراب پام نبود و دمپایی پوشیده بودم، جلوی یکی از این آثار باستانیا مرداشون بهم گیر دادن جلوی پدرم

دو تا هم همکار اصفهانی داشتم که صف اول نماز بودن و متاهل ولی به من پیشنهاد دوستی دادن

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
پس همون اول باید بگین همه جا خوب و بد داره چون منم خیلی چیزا تو خیلی شهرا دیدم ولی نمیگم و همه رو یک ...

بله شما درست میگید

من عذر میخوام♥️♥️♥️

کرج

مخصوصا بعضی نواحیش مثل گوهردشت

حس میکنی داری تو لا‌س‌وگاس قدم میزنی 😐

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

من شیرازی ام قصد داشتم برای زندگی برم اصفهان ۲ بار رفتم عید مسافرت توی باغ پرندگان تذکر دادن بهم موهاتو بپوشون حالا شال ساده سرم بودا نیفتاده بود شوک شدم بعد از قضیه اسید پاشی دیگه نرفتم

من انقدر خاطره ی بد از اصفهانیا دارما یه بار کلا رفتم، من بخاطر جراحی انگشت پام جوراب پام نبود و دم ...

نمیدونم من همیشه موقعی که مرد اصفهانی بوده احساس امنیت کردم

و منظورم از سوال اول تاپیک محیط کلی بود ک شامل زن و مرده

نظر شخصی خودم اینه دست کم ظاهری اصفهان بهترین اوضاع و شیراز بدترین رو داره

کاری با باطن کار ندارم

من انقدر خاطره ی بد از اصفهانیا دارما یه بار کلا رفتم، من بخاطر جراحی انگشت پام جوراب پام نبود و دم ...

میشه بپرسم شما خودتون کدوم شهرین؟

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺
کرج مخصوصا بعضی نواحیش مثل گوهردشت حس میکنی داری تو لا‌س‌وگاس قدم میزنی 😐

من گوهردشتی ام😂😂

اونایی که میبینی از جاهای سطح پایین کرج میان گوهردشت برای دور دور

حالا اسم نمیبرم

تهرانم، ولی خب شمال بری بخوای نخوای یکم بازتر میشی خوده من بشخصه لب دریا برم پاچه شلوارمو میدم بالا وبا تونیک میگردم بخاطره راحتی ولی از نظر اینکه چطوری خانم و اقا معاشرت میکنن دقت نکردم،شیرازی هم یه دوست داشتم خیلی دست و دلباز بود و جسارت نباشه خوشگذرون

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من تهرانم ولی اینجوری ندیدم با سوتین 😰

بله محیط تهران یکم با شیراز فرق داره

پستای اولی رو بخونید از تجربه یکی از دوستام که توی تهران دانشجو بود و مقایسه شیراز و تهران نوشتم

گفته بود محیط تهران نسبت به شیراز خیلی بستس