2777
2789

اول که رفتم مغازه خواستم از تو یخچال نوشابه بردارم دیدم همشون پپسی هستن خواستم بگم نوشابه ها پپسی هستن من عالیس میخوام قاطی کردم گفتم آقا اینا همشون پپشین من عالیش میخوام😐

بعدش که رفتم حساب کنم چادرم گیر کرد دستم رو محکم بردم عقب خورد تو مماخ آقایی که پشت سرم وایساده بودن😐

بعد تندتند با کلی خجالت و عجله خواستم بیام بیرون که با سر رفتم تو شیشه مغازه😐

جالبش اینجاست پشت شیشه یکی از آشناها بودن که اصلا باهاشون راحت نبودم

منو میگی?!مُردم از خجالت

همون خانم آشنا که پشت در بودن اومدن داخل هی حالم رو میپرسیدن با یه حالت داغون بدون اینکه جواب بدم چادرم رو دادم رو صورتم رفتم😂

رسیدم در خونه نمیدونم چیشد پای راستم گیر کرد تو پای چپم مخم ریخت رو دیوار😭

خواستم دررو باز کنم که متوجه شدم کلیدم رو تو مغازه جا گذاشتم😔

خلاصه سرتون رو درد نیارم روز سختی بود..هرچند من هرروز سوتی های زیادی میدم ولی امروز یکم غیرطبیعی بود😂😂

حالا شما بگین😐

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

همین چند دقیقه پیش برای دومین بار عکس قدیمی یعنی ۳ سال پیش کراشمو لایک کردم و اونم دید...😑

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐دیروز ب اقاهه گفتم مغز تخمه ی سه مغز دارین (درستش تخمه سه مغز)بیشور کلی خندیر گف چی گفتی خودت فهمیدی هیچ😀

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

تازه برای ناهار خانواده اومدن خونه ماااا...بعد دختر خالم یه چیزی گفت من مثلا ناراحت شدم بعدش خواست از دلم در بیاره صدام کرد گفتم اسم کثیف من رو تو دهنت نیار😂درستش اینه(اسم من رو تو دهن کثیفت نیار)

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

واای من امروز از پست زنگ زدن گفتن بیاید بسته اتون رو ببرید من نمی تونم بیارم دستم شکسته تو مغازه بودم ساعت دوازده و نیم بود اومدم بگم تا کی هستید ک من خودمو برسونم گفتم تا کی مغازه هستید بعد ک رفتم بسته روبگیرم خودمو معرفی کردم از شانس بدم پسره یادش مونده بود گفت مغازه رو نبستم تا خودت و برسونی

تازه برای ناهار خانواده اومدن خونه ماااا...بعد دختر خالم یه چیزی گفت من مثلا ناراحت شدم بعدش خواست ا ...

خوب شد تا تو باشی به مهمونت نگی اسم منو تو دهن کثیفت نیار اونم وقتی میخواست ناراحتیو تموم کنه..

البته شایدم از نظر بقیه بد نباشه من رو احترام به مهمون خیلی حساسم مادرشوهرمم بیاد خونم شر و ور بگه اصلا چیزی بهش نمیگم

همین چند دقیقه پیش برای دومین بار عکس قدیمی یعنی ۳ سال پیش کراشمو لایک کردم و اونم دید...😑

واااای این که هیچی...من یه بار دستم خورد عکس دبیرمون رو لایک کردم متوجه نشدم...بعد اون روز گفته بود ویس بفرستین برام از درسا..من حوصله نداشتم نفرستادم روز بعد گفتم اینترنت نداشتم(آخرین بازدید واتساپم بسته بود)

بدشانسی آیدی اسم و فامیلم بود..

دبیر گفت:احیانا دیروز فلان ساعت با فلان آیدی من رو لایک نکردی?!🤔😒😡

هیچی دیگه منم ضایع شدم

این قسمت : مغازه پر حاشیه

آره خدایی

الان خوبی؟،😅

الان که عالی😅

خدا نکشدت تو از منم تباه تری

همیشه سعی میکنم مث آدم رفتار کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه😅

😐دیروز ب اقاهه گفتم مغز تخمه ی سه مغز دارین (درستش تخمه سه مغز)بیشور کلی خندیر گف چی گفتی خودت فهمی ...

ولشون کن آبجی اینا نمیفهمن دست خودمون نیست😅