2777
2789
عنوان

دکتر زنان زایمان در نجف آباد

2631 بازدید | 4 پست

سلام خانمهای گل و مامانای مهربون من اسفند سال پیش زایمان کردم و توی این 9 ماه به 1 سری تجربه رسیدم که دوست داشتم در اختیار شما بذارم امیدوارم به دردتون بخوره

من مثله همه خانمها توی طول دوران بارداریم فقط نگران این بودم که دکتری که انتخاب میکنم عااالی باشه و حتماااا منو سزارین بکنه و حتی بخاطر این موضوع سزارین از نجف آباد تا زرین شهر میرفتم دکتر و همینطور توی بارداری دست به تلفن بودم برای این موضوع و خیییلی استرس داشتم 

1 ) اینکه بهتون بگم مدل بیمارستانا با قبلنا فرق کرده و شکم اول باید اول برای زایمان طبیعی تلاش بکنه و اگر نتونست زایمان طبیعی بکنه میبرنش سزارین پس خواهش میکنم مثله من فریب هیچ دکتری رو نخورید که باشه من سزارینت میکنم بعد آخر بار بزنه زیرش و بگه نه من کی این حرف رو زدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 ) حتما حتما قبل از اینکه هر پزشکی رو بعنوان پزشک بارداریتون انتخاب بکنید حتما حتما به بیمارستانی که توش کار میکنه توجه کنید مثل من نکنید من رفتم دکتری انتخاب کردم که میرفت بیمارستان میلاد و اونجا هزینه زایمان طبیعی تقریبا 4 میلیون و سزارین 7 میلیون بود بعد دیدم خاک تو سر دشمن 😢 من که این همه پول ندارم بعد اومدم رفتم عسگریه اونجا هزینه زایمان سزارین من قریبا 3 میلیون شد ولی خوب بعدش دچار عفونت زخم سزارین شدم و بدلیل اینکه عسگریه شبی 600 هزارتومن برای بستریم میگرفت مجبور شدم برم بیمارستان منتظری و خدا میدونه که چقدرررررر زجرکشیدم

خواهش میکنم ازتون به هم دکتر فکر کنید هم بیمارستانی که زایمانتون رو میگیره و اگر مثله من خیییلی وضعیت اقتصادی بالایی ندارید همین بیمارستان الزهرا یا منتظری باید چون حداقلش اینه که اگر بعد زایمان خدایی نکرده دچار مشکل شدید بتونید بریدهمون بیمارستانی که زایمانتون رو گرفتند و نخوایدمثله من اسیر این بیمارستان اون بیمارستان بشید و یا موقع زایمان بخاطر هزینه های زیاد بیمارستان عسگریه و میلاد و ... نخواید دکترتون رو عوض کنید و 1 عاااااالمه استرس داشته باشید