2777
2789
عنوان

بهم ریختگی هورمون های زنانه

673 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها من تنبلی تخمدان دارم یکم الان دوهفته اس پریودیمم عقب افتاده البته یکمم بی نظم هست ولی از قبل تقریبا از زمان تخمک گذاریم سینه هام درد میکنن، نه خوب میشه و نه پریود میشم

البته دردش از بغل میکشه تا کلش ولی نوکش نیس

یعنی احتمال بارداری هست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عین توام😔😥

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

منم تنبلی دارم از وقتی اقدام کردم هرماه پریودیم عقب افتاده تا ۱۵ روز🙃

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود
من درست اطلاعاتی ندارما اما ممکنه جواب داده باشن اینا و مامان شده باشی بحق امام حسین 😅❤

خدا از دهنتون بشنوه ان شاء الله هرکی هرچی میخاد خدا بحق این ماه عزیز بهش بده یه نی نی سالم هم به ما

دعا کنید واسه همه منتظرا

خدا از دهنتون بشنوه ان شاء الله هرکی هرچی میخاد خدا بحق این ماه عزیز بهش بده یه نی نی سالم هم به ما ...

الهی امین از ته دل از خدا میخوام ب همه منتظرا و شما نی نی سالم هدیه بده خیلی زود.... ایت الکرسی خوندم

الهی امین از ته دل از خدا میخوام ب همه منتظرا و شما نی نی سالم هدیه بده خیلی زود.... ایت الکرسی خوند ...

عزیزم ممنونم از دعاهای قشنگت وآیت الکرسی من باردارم از ته قلبم دعا میکنم بحق شش ماهه آقااباعبدالله هرکی بچه میخاد خدا بهش نی نی سالم وصالح بده

هرکی این تاپیک رو میخونه و نی نی میخاد بره در خونه حضرت علی اصغر که عجیب باب الحوائج و حاجت های مهمی ازشون همه گرفتن

التماس دعا از همگی

ان شاالله نی نی منم صحیح وسالم به دنیا بیاد

عزیزم ممنونم از دعاهای قشنگت وآیت الکرسی من باردارم از ته قلبم دعا میکنم بحق شش ماهه آقااباعبدالله ه ...

باورت میشه گریه کردم تاپیکتو ذخیره کرده بودم که گهگاهی بهت پیام بدم ببینم مامان شدی یا ن ای خدا شکرت ک لطفتو دریغ نکردی الهی بحق شش ماهه امام حسین خدا نگه دارش باشه و ب سلامتی ب دنیا بیاد و لذتای زندگیت هزاران برابر بشه خدا برات حفظش کنه الهی اللهم صل علی محمد و ال محمد