2777
2789
عنوان

بهم ریختگی هورمون های زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 43 پست
باورت میشه گریه کردم تاپیکتو ذخیره کرده بودم که گهگاهی بهت پیام بدم ببینم مامان شدی یا ن ای خدا شکرت ...

قربون قلب مهربونت بشم عزیزم ان شاالله هرچی از خدا میخاین به برکت این ماه محرم وآقا اباعبدالله بهتون بده ودامن همه منتظرا رو هم سبز کنه فدای قلب مهربونتون

قربون قلب مهربونت بشم عزیزم ان شاالله هرچی از خدا میخاین به برکت این ماه محرم وآقا اباعبدالله بهتون ...

😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 لطفا تاپیکتو پاک نکن دلم میخواد تا دنیا اومدن عزیز دردونت ازت خبر بگیرم نمیدونم چراهاااا اما ب دلم نشستی همش بفکرتم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممنونم از دعاهای قشنگت وآیت الکرسی من باردارم از ته قلبم دعا میکنم بحق شش ماهه آقااباعبدالله ه ...

واي عزيزم مبارك باشه انشاءالله سالم و سلامت بغلش كني 

براي منم دعا كن

ميشه بگي چه علايمي داشتي؟

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️
😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 لطفا تاپیکتو پاک نکن دلم میخواد تا دنیا اومدن عزیز دردونت ازت خبر بگیرم نمیدونم ...

چقدر خوبه توی نی نی سایت دوستایی به مهربونی شما پیدا کردم

آخه قربون قلب مهربونتون بشم چشم پاک نمیکنم

امروز سونگ دادم گفت 3هفته ای و دوهفته دیگه بیا واسه قلب جنین ان شاالله بادعای شما عزیزم صدای قلبشو بشنوم

واي عزيزم مبارك باشه انشاءالله سالم و سلامت بغلش كني  براي منم دعا كن ميشه بگي چه علايمي داشت ...

قربونت برم عزیزم ممنونم

راستش من تنبلی تخمدان داشتم دکتر بهم متفورمین داد ولی بهم نساخت منم شروع کردم به خوردن قطره ویتاگنوس وعرق رازیانه

بدون هیچ داروی شیمیایی باوجود تنبلی وپلی کیستیک بودن رحمم باردار شدم

واي عزيزم مبارك باشه انشاءالله سالم و سلامت بغلش كني  براي منم دعا كن ميشه بگي چه علايمي داشت ...

چون انتظارشو نداشتم بارداربشم واز قبل پری نامنظم داشتم حدود20روز عقب انداختم، بی بی نزده بودم تا دیشب که سریع دوخط انداخت

علائم درد سینه بود حدودا از زمان تخمک گذاری

رفلاکس معده، جوش به کتف هام زده شدیدا

عزیزم فقط وفقط متوسل بشو به آقا علی اصغر

من از ایشون گرفتم درکمال ناباوری

هیچوقت امیدت رو از دست نده غیر ممکنه بری در خونه اهل بیت و دست خالی برگردی شاید زمان ببره ولی دست خالی ردت نمیکنن

واست آیت الکرسی میخونم عزیزم به نیت نی نی دارشدنت

عزیزم فقط وفقط متوسل بشو به آقا علی اصغر من از ایشون گرفتم درکمال ناباوری هیچوقت امیدت رو از دست ن ...

ممنونم مهربون😘😘😘🌹

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️
چقدر خوبه توی نی نی سایت دوستایی به مهربونی شما پیدا کردم آخه قربون قلب مهربونتون بشم چشم پاک نمیکن ...

سلام مامان جون من منتظرم پست بذاری ک صدای تالاپ تولوپ دلنشین قلب دردونتم شنیدی و سالمه بحق امام رضاااا😍 بیخبرم نذار دعاگوتم😘

سلام مامان جون من منتظرم پست بذاری ک صدای تالاپ تولوپ دلنشین قلب دردونتم شنیدی و سالمه بحق امام رضاا ...

سلام عزیزدلم از دعای خیرتون ولطف خدا بله قلبش تشکیل شده والان هفت هفته هستم

چقدر خوبه دوستای نازنینی مثل شما دارم

التماس دعا عزیزدلم❤️❤️❤️❤️