2777
2789
عنوان

اپیلاسیون در بارداری

2136 بازدید | 45 پست

سلام دوستانی که باردار هستید و باردار بودید تو این دوره چطور شکم و کمر و بدنتون رو اپیلاسیون میکنید ؟؟؟(به جز ژیلت و تیغ)

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

مگه شکم و کمر اپیلاسیون میخواد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکم و کمر که دست نزدم بقیه اش واجبی برای پاهام وژیلت اونجا و دستام موم عربی صورتم موم سکه ایی

تو بارداری موم؟مگه میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مگه شکم و کمر اپیلاسیون میخواد

اره من مو دارم و نمیدونم چکار کنم وقتی میخوام‌برم سونو گرافی خیلی خجالت میکشم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
من تا الان فقط دست وپا وزیر بغل و بیکینی رو زدم.بقیه ی جاهارو اصلا البته تو باری با اپیلیدی شکمم رو ...

منم تا الان فقط همینا رو زدم ولی الان که فکر میکنم میگم اشتباه کردم باید همیشه همه تنمو تمیز میکردم که نکردم

والا توبارداری مخصوصا الان با این کرونا فکر نکنم هیچ بارداری راضی بشه بره بعدم نمیشه اصلا به نظرم من که خودم همون تیغ میزنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره من مو دارم و نمیدونم چکار کنم وقتی میخوام‌برم سونو گرافی خیلی خجالت میکشم

عزیزم 

اصلا خجالت نداره 

کرم موبر بزن 

یا پودر موبر 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دستام رو تا آرنج موم میزنم زیر بغلمم اپی لیدی

ن شکم منظورمه

عزیزم  اصلا خجالت نداره  کرم موبر بزن  یا پودر موبر

اخه یبار کرم موبر زدم البته بین سینه هامو بعد پوستم سوخت 

تا الان هربار عرق میکنم سوز میده و خارش میگیره میترسم شکمم همینطور شه