سلام دوستانی که باردار هستید و باردار بودید تو این دوره چطور شکم و کمر و بدنتون رو اپیلاسیون میکنید ؟؟؟(به جز ژیلت و تیغ)
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اره من مو دارم و نمیدونم چکار کنم وقتی میخوامبرم سونو گرافی خیلی خجالت میکشم
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
من تا الان فقط دست وپا وزیر بغل و بیکینی رو زدم.بقیه ی جاهارو اصلا البته تو باری با اپیلیدی شکمم رو ...
منم تا الان فقط همینا رو زدم ولی الان که فکر میکنم میگم اشتباه کردم باید همیشه همه تنمو تمیز میکردم که نکردم
اره من مو دارم و نمیدونم چکار کنم وقتی میخوامبرم سونو گرافی خیلی خجالت میکشم
عزیزم
اصلا خجالت نداره
کرم موبر بزن
یا پودر موبر
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اخه یبار کرم موبر زدم البته بین سینه هامو بعد پوستم سوخت
تا الان هربار عرق میکنم سوز میده و خارش میگیره میترسم شکمم همینطور شه