2777
2789
عنوان

بچه ها بم ابراز علاقه کرده چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 43 پست
چجوری مطمن شه؟؟    

خب مثلا همون موقع قبول نکنه.ببینه پسره به پاش میمونه یا نه.و هدفشو از رابطه بپرسه.خط قرمزاشو مشخص کنه و ببینه واکنش اون چیه

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دیه😬

چند روز پیش درمورد روابط عاطفیش باهام صحبت کرد و ازم خواست صحبت کنم درمورد روابط قبلیم...

شک کردم

امشب داشتیم درمورد یه موضوعی صحبت میکردیم

یه موضوع اجتماعی 

گفتم من برم بخوابم دیگ؟

فرمودن نه اگر میشه بمون

بعدم گفت چند وقته بهت علاقه دارم میشه مدل رابطمون عوض شه؟

منم اول هول شدم صفحه رو بستم اومدم اینجا تاپیک زدم...

بعدم جواب دادم

چند روز پیش درمورد روابط عاطفیش باهام صحبت کرد و ازم خواست صحبت کنم درمورد روابط قبلیم... شک کردم ...

چی بهش گفتی؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

خوش به حالت كاش مال منم بكنه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نپره یوقت😐

اگه بپره یعنی زر زده😐

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐
چی بهش گفتی؟

اگر این تاپیکو ببینه میفهمه منم🤦🏼‍♀️

گفتم میدونم دوسم داری

راستش شک کرده بودم ولی باید زمان داشته باشم فکر کنم 

فردا صحبت میکنیم الان خوابم میاد

عادی برخورد کردم که خیلی برام مهم نیست

شما رابطتون چطوریه؟ دوستید؟

اره ولي قهر كرديم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
دوست معمولی یا رابطه عاطفی دارید؟ ما دوست عادی بودیم

نميشه كفت عادي نميشه هم گفت عاطفي بين اين بوديم