2777
2789
عنوان

دیگه تموم شد😢

384 بازدید | 27 پست

سلام من در اثریه حادثه جنینم توشکمم تلف شد😢امروز دکتر امپولوقرص دادوبالاخره در دام شروع شد

اونم چه درررردی😭😭تا مرز مرگ رفتم یعنی خییییلی سخت بودا😢😢جیغ میزدم ازحال میرفتم اب میزدم رو صورتم بلند میشدم

رفتیم بیمارستان اونجام آمپول و سرم زدن بالاخره سقط شد

پ'ن

زایمان طبیعی نکنید خییییلی سخته😔😢

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم سقط از طبیعی هم بدتره

ان شاالله زود خوب بشی گلم و یه نینی سالم تو بغلت بگیری

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اره زجرکش میکنن

دیگه فحشاشون هیچ😐بما میگفت یکی از ماماهااا بی غیرتااا بزاین دیگه بی عرضه ها عرصه زور زدن هم نداریم تازه یکی از خانمااا ک بحرفش گوش نکرده زدش😑😑😑

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

چند وقتت بود؟

من تو ۲۱ هفته یه جنین رو با زایمان طبیعی سقط کردم .دردم نیم ساعت بود .یه درد یهویی اوند و نیم یاعت بعد زایمان کردم .

آدما باهم فرق میکنن . یکی راحته یکی سخت 

من ففط به خاطر بقایای جفت مجبور شدم کورتاژ کنم که خییلیی بدنمو به هم ریخت

عزیزم درد سقط خیلی بیشتر از زایمانه

مثل وقتی ی میوه نارس و میخوای از درخت بچینی سخت تر کنده میشه ولی ی میوه رسیده راحتتره سقطم همینطوره

ایشالله زودی دوباره باردار بشی گلم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
دیگه فحشاشون هیچ😐بما میگفت یکی از ماماهااا بی غیرتااا بزاین دیگه بی عرضه ها عرصه زور زدن هم نداریم ...

آره بعضیشان بی اعصابن

ولی پرستارمن خداروشکر مهربون بود

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁