2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما طفلکی خیلی چیزا رو میفهمه اما بقیه میگن چرا نمیفهمه مثلا میگم بیا بریم حموم میره وان رو میاره میده دستم.یا میگم برو دسته جارو برقی رو بیار میره میاره واسم

پسر منم دوسال و نه ماهشه ولی فقط چند کلمه میگه مثلا مامان ,بابا,بده,بیا,ویه چندتای دیگه بقیه حرفاش ن ...

دختر منم دقیقا همسن بچه شماست و همینجوریه چکار کنم؟به دکترش گفتم پرسید جمله میگه؟ اگه جمله میگه نگران نباش

دخترم در حد بابا کجاست؟ و این چیه؟ اینقدر میگه 

گفتار درمانی نمیخواد ببرمش؟ 

اما طفلکی خیلی چیزا رو میفهمه اما بقیه میگن چرا نمیفهمه مثلا میگم بیا بریم حموم میره وان رو میاره می ...

دیگران بچه هاشون بزرگ شدن یادشون رفته بچه های خودشون هم همین بودن بچه ها رو با هم مقایسه نکن بذار بقیه بگن

میگن دیر حرف بزنه باهوش تره پسر منم همه چیو میفهمه با کاراش انگشت به دهن میمونیم ولی حرف نمیزنه خیلی ...

دختر من با بی زبونی همچین کاراش رو پیش میبره همه میگن این اگه زبون داشت چی میشد؟😁😁

دختر منم دقیقا همسن بچه شماست و همینجوریه چکار کنم؟به دکترش گفتم پرسید جمله میگه؟ اگه جمله میگه نگرا ...

پسر من جمله در حد اب بخورم میگه.اما مثلا از دستمون میکشه که یعنی پاشین بدوین بازی کنین باهام

وای ممنونم .دقیقا پسر منم نیازی نمیبینه بگه آب چون من زود همه چی میدم بهش

همینکاروکن به حرف میاد تلاش میکنه حرف بزنه واسه چیزایی که میخاد

اگه‌ دوس داشتین‌ یه‌ صلوات‌ واسه سلامتی و شغلم بفرستین
دختر منم دقیقا همسن بچه شماست و همینجوریه چکار کنم؟به دکترش گفتم پرسید جمله میگه؟ اگه جمله میگه نگرا ...

من کلا دکتر نبردم ,نگران هم نیستم همینکه چند کلمه میگه یعنی لال نیست و در اینده زبون وا میکنه و خیلی باهوشه خواسته هاشو میفهمونه و هرچی بگم میفهمه فقط کافیه بگم یه چیزی رو میخوام بدو میره برام میاره 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

نگران نشو عزیرم بچه ها با هم فرق دارن مثلا داداشای من دوقلو بودن ۳ سالگی کم کم حرف زدن بستگی داره تو خونه زیاد حرف بزنید یل نه مثلا بچه هایی ک خواهر و برادر بزرگ دارن زودتر حرف میزنن

دختر من با بی زبونی همچین کاراش رو پیش میبره همه میگن این اگه زبون داشت چی میشد؟😁😁

دقیقا, وقتی بچه هایی به این باهوشی داریم نگرانی چی آخه ,اوتیسم و اینا چیه 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤