2777
2789
عنوان

در مورد عرضه اولیه بپیوند

289 بازدید | 27 پست

سلام 

من تازه توی بورس رفتم بپیوند خریدم 

اولا مثلا ميشه از فردا بزارم برای فروش و سفارش فروش فقط زمان باز بودن بورس هست یا شبها هم میشه؟

دوما برای خرید همین بپیوندوقتش کی هست وقتی بورس بازه یا شبم میشه؟ و  الان بخرم باید حداقل 500 هزار سفارش بدم؟

خیلی ممنون😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپیوند که عرضه اولیش تموم شد

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

خب 

اول اینکه حداقل یک یا دو ماه دیگه بفروشش اگه قصد فروش داری.. اگه هم نه که دست بهش نزن 

و اینکه از ساعت نه تا دوازده و نیم میتونی بفروشی 

اگه میخوای بیشتر بخری باید حداقل 500 تومن باشه 

😌

تو بهشتی از جهنم بسآز ..
سلام  من یه سوال دارم  پالایشی خوبه من میخوام فردا بگیرم ؟ من متحیرم وقتی که ما تحریمیم ...

پالایشی ها متوقف هستن تا ۲۶

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
پالایشی ها متوقف هستن تا ۲۶

منظورش دارا دوم هست تا 19 وقت هست

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

ساعت کاری بورس از ۸ونیم تا ۱۲و نیم هست و فقط تو این ساعت معاملات انجام میشه مگر بعضی سهمهاکه ساعت معامله اشون بعد ظهره که اینم قبلش اعلام میکنن

عرضه اولیه ها رو باید چندین ماه نگه داری چون خوب سود میدن

و اینکه خرید کردن دوباره و اضافه کردن عرضه اولیه ای که تازه اومده خیلی سخته و در حد غیر ممکنه چون کسی نمیفروشه که شما بخری 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️