2777
2789

مال من چهار یا پنج بار....

ریزترین جزییاتم باید بپرسه!

همیشه هم نگرانه!

نمی‌دونم چرا وقتی میشه شاد باشه و خدا رو شکر بچه‌های خوبی داره اینقد نگرانه!

نتیجه اینکه شصت سالشه ولی شرایط جسمیش شبیه هشتاد ساله‌هاست...

من هیچ‌وقت به روش نیاوردم و همیشه با خوشرویی باهاش برخورد می‌کنم! ولی به نظرم کاراش غیر منطقیه!

مادرشوهر شما چه جوریه؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مادرا همینن دیگه همیشه نگرانن

خودشونم عذاب میکشن

چه میشه کرد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اطلاع ندارم حقیقتش...

مادر و پسرن هرچقدر میخوان باهم تماس بگیرن و حرف بزنن...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

آخی اینجور مامانا خودشون بیشتر اذیتن ،همیشه نگران بچه هاشونن

مادرشوهر من هیچ بار

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

مادرشوهر ايراني كلا چيزي ب نام حريم خصوصيه زندگيه پسر نميشناسه بايد عروس حتما حد تايين كنه وگرنه دوسدارن همه چيزو بدونن متاسفانه....

٩٩/٩/١٠ ميبينمتون بروبچ ني ني سايتي    

من مامانبزرگم اینجوریه خیلی نگرانه و واقعا دست خودش نبس یعنی کافیه یکی از بچه ها تلفنش رو جواب نده به کل عالم زنگ میزنه تا پیداش کنه ببینه کجاس همه بچه هاش هم زن و بچه و عروس و داماد دارن ها ولی هنوز مث یه بچه ده ساله نگرانشون میشه

خداروشکر که شما درکت بالاست مادرشوهرت رو درک میکنی چون واقعا دست خودشون نیس

خدایا شکرت❣