2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون روزی چند بار به شوهرتون زنگ میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت تا حالا زنگ نزده...حتی یبار

چون فوت شده😐

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
مادرشوهرمن اوایل زیاد زنگ میزد بلایی سرش اوردم هفته ایی یه بار زنگ میزنه

چه بلایی؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

اکثر اوقات وقتی کار داشته باشه زنگ میزنه

اما از ما توقع داره هر روز بهش بزنیم و حالشو بپرسیم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

هرروز و هر ساعت همینجاست  

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

دو سه بار زنگ میزنه چندین بارم پیام میده روزی دوساعتم میره مغازه میبینتش

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

ما که روزی دوبارشوهرم زتگ میزنه صددرصد کاهی چهار پنج بار تو روزم میرسه تازه زنگ بزنه با پدرشوهر صحبحت کنه میگه چون با من صحبت نکرده قبول نیست واقعااااا هم رو اعصابن تازه هرروزم مادرشوهر به شوهرم میگه به خواهراتم زنگ بزن این خودش میزنه اونم هی هرروز باید سفارش کنه

بابا خوش به حال شوهرت مادر شوهرمن یه بار تواین ۸ سال زنگ نزده به شوهرم البته به خونمون زنگ زده اونم اگه کاری باشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
چه بلایی؟

گوشی شوهرم خراب شده بود داده بود تعمیر سیمکارتش رو گوشی من بود منم نمیذاشتم گوشیو همراش ببره سرکار مادرشوهرم نمیدونست هروقت زنگ میزد من جواب میدادم و سربالا جوابشو میدادم دیگه کم زنگ میزنه هفته ایی یه بار درحد احوال پرسی

من مامانبزرگم اینجوریه خیلی نگرانه و واقعا دست خودش نبس یعنی کافیه یکی از بچه ها تلفنش رو جواب نده ب ...

یه لحظه فک کردم دختر خواهرشوهرمی ...اینقد ترسیدم 😁 گفتم لو رفتم...بعد تاپیکات و دیدم ربطی نداره به اون نفس راحت کشیدم...آخه اینایی که میگی دقیقا عین مادرشوهر منه...اونم بنده‌خدا همیشه نگرانه...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

ایشالا دعا کن برام مستقل بشم...نمیدونم...الان که هرروز شوهرمو میکشونه پایین...خستم از دستش

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲