2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرت مساوی اگه روزای تخمک گذاری باردار شدی پسر بچتون

انشالله خیلی پسر دوست دارم ولی به فکر سلامتی این چیزا میفتم میگم خدایا سالم باشه دخترم میدوستم خخخخخ تا یه هفته پیش مهم بود نمیدونم چم شده هفقط سالم باشه عزیزم این چند درصد درسته؟

دخترم تو زیباترین نقاشی خدایی...خدایا شکرت
منم میخوام واسه پسرم لباس بگیرم انقدر نوزادی های دخترونه ی نازی هست غش میکنم😍دختر واقعا نعمته انشاا ...

خداروشکر منم یه دختر ناناز دارم همش پسر پسر میکردم امروز رفتم بازار لباس دخترونه دیدم به خواهرم گفتم ولی دخترم باشه خوشحال میشم فقط سالم باشه 

خداروشکر منم یه دختر ناناز دارم همش پسر پسر میکردم امروز رفتم بازار لباس دخترونه دیدم به خواهرم گفتم ...

من یه دختر دارم خیلی دوست داشتم دومی هم دختر باشه قسمت نشد پسرونه هم چیزای بامزه ای هست

من یه دختر دارم خیلی دوست داشتم دومی هم دختر باشه قسمت نشد پسرونه هم چیزای بامزه ای هست

بخدا هیچی به سلامتی نمیرسه خداروشکر کن اتفاقا جنست جور شده که انشالله پسر کلا میاد هی هرروز قربون صدقش میری برای سلامتی نی نی منم دعا کنید

خدا دخترتو برات حفظ کنه انشاا... دومی اگه به صلاحته پسر بشه⁦♥️⁩

انشالله عزیزم فردا اش نذری دارم برای سلامتی تو راهیت دعا میکنم انشالله دعا شماهم برای من بگیره

عزیزم خیلی خوشحالم برات خداروشکر... طبیعی باردار شدی؟ اخرین بار قرار بود iui کنی

سلام عزیزم مننونم اره عزیزن طبیعی باردار شدم

Iui کردم اسفند ۹۸ منفی شد

دنبال ivf بودم که طبیعی باردار شدم یعد ۲/۵ سال😍

خدایا شکرت