2777
2789
عنوان

رفتم گواهی عروس میاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 5146 بازدید | 122 پست

نگران نباش خیلیا با بکارت سالم هم خونریزی ندارن الان دیگه سطح آگاهی همه بالا رفته و کمتر کسی هست به این مسائل اهمیت بده ولی اگه می‌دونی خیلی مهمه یه تاییدیه قبل ازدواج از پزشک متخصص پیش خودت نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته با اصل کار مخالفم ولی دیدم متاسفانه که  گاهی گواهی به کمک زن امده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بعضی شهرها یا خانواده ها حتما باید دختر بگیرن گواهی باکرگی از رسومشون 

چرا همچین چیزی برای پسر وجود نداره؟!

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.  

نگران نباش خیلیا با بکارت سالم هم خونریزی ندارن الان دیگه سطح آگاهی همه بالا رفته و کمتر کسی هست به ...

عریزم این گواهی ها تاریخ دارن و چسب میزنن روش مثلا الان بگیره برا سال بعد معتبر نیست که

ایول من دوساعتو میخوام بگم میترسم ناراحت سه نمیگم

چرا سریع تهمت میزنید من خیلی وسواس دارم دختر خالم رفت برای معاینه منم گفتم برم خیالم راحت شه چند وقت ديگه عقدمه 

گواهی عروس😂بعد میان تاپیک میزنن شوهرم بهم زور میگه کتک میزنه خرجی نمیده و... همین خودمون میدون میدیم بهشون دیگه این اولین اشتباه تو زندگی مشترک هس اگه دوس داری درباره بدنت آگاهی داشته باشی خیلی بی سر و صدا برو دکتر ولی نخواه خودتو به کسی ثابت کنی چون بعد از این باید خیلی خودتو ثابت کنی