2777
2789
من یکی از نماینده های شرکت هستم ،دوستانی که علاقه مند به فعالیت در شرکت ارتان لایف رو دارند میتونن ب ...

سلام میشه بگین وقتی هیچ محصولی فروخته نمیشه دقیقا درامد از کجاست؟ وقتی هیچ محصولی نیست پس فقط از طریق اوردن زیر مجموعه درامد کسب میشه. این که خب هرمیه 😑 نیست؟ من اطلاعاتی ندارم فقط قصدم اینه که اگاهی کسب کنم نمیخچام گارد بگیرم. اگه میتونین برای من توضیح بدین که اگه هدف فروش محصول نیست پس چیه قضیه؟ تو بخوای یه نفر دیگرو بیاری بگی فقط بیا ده نفر دیگرم بکن زیر مجموعه ت پورسانت بگیر حال کن؟‌ من نمیفهمم 

در ضمن تمامی مجوز هاش تکمیله اطلاعات غلط ندید لطفا میتونید داخل سایت به آدرس emway.ir مشاهده کنید&nb ...

سلام. درباره شرکت ارتان لایف اطلاعات دارید راهنماییم کنید؟

اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله بحث ندارم.دانی که چرا سِرّ نهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی طاقت اسرار نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه بگین وقتی هیچ محصولی فروخته نمیشه دقیقا درامد از کجاست؟ وقتی هیچ محصولی نیست پس فقط از طری ...

سلام دوست عزیز اگه علاقه به عضویت دارید میتونم راهنماییتون کنم   

ببخشید  من میخام  وارد  شرکت شم  و این پول  واقعا  برام ا ...

سلام عزیزم اول خوب تحقیق کن بعد پشیمون نشی چون تو این دوره 2300000هزار تومن کم پولی نیس.حتما دقت کن بعد تصمیم گیری کن

سلام میشه بگین وقتی هیچ محصولی فروخته نمیشه دقیقا درامد از کجاست؟ وقتی هیچ محصولی نیست پس فقط از طری ...

محصولی وجود نداره چون محصول محور نیست شرکت و خدمات محور هست،مثل اسنپ که محصولی نداره و خدمات ارائه میده

.خدمات آرتان لایف هم این هست که فردی که کارت عابر بانکش را فعال کرده میتونه تشریف ببره مغازه ها یا مراکز طرف قرارداد و هرچیزی که خواست را با تخفیف بخره یا دکتر و آزمایشگاهی که میره را مبلغ کمتری پرداخت کنه

دوستان سلام.اگر دنبال این هستید که بدون شبکه سازی،و با کمترین میزان سرمایه درآمد داشته باشید،به شماره 09014977432,.با حداقل ۵میلیون تومان میتونید سرمایه گذاری باز کنید،که ماهانه ۳۰درصد کسب درآمد کنید.جالبه بدونید قراردادی که می‌بندید بصورت ماهانه هستش.♡♡♡♡ اینجوری منت هیچ بنده ای رو نمیکشی.واسه راهنمایی به شماره واتساپ بنده پیام بزارید

دوستان سلام.اگر دنبال این هستید که بدون شبکه سازی،و با کمترین میزان سرمایه درآمد داشته باشید،به شماره واتساپم پیام بدید 09014977431,.با حداقل ۵میلیون تومان میتونید سرمایه گذاری باز کنید،که ماهانه ۳۰درصد کسب درآمد کنید.جالبه بدونید قراردادی که می‌بندید بصورت ماهانه هستش.♡♡♡♡ اینجوری منت هیچ بنده ای رو نمیکشی.واسه راهنمایی به شماره واتساپ بنده پیام بزارید09014977431

دوستان سلام.اگر دنبال این هستید که بدون شبکه سازی،و با کمترین میزان سرمایه درآمد داشته باشید،به شماره 09014977431,.با حداقل ۵میلیون تومان میتونید سرمایه گذاری باز کنید،که ماهانه ۳۰درصد کسب درآمد کنید.جالبه بدونید قراردادی که می‌بندید بصورت ماهانه هستش.♡♡♡♡ اینجوری منت هیچ بنده ای رو نمیکشی.واسه راهنمایی به شماره واتساپ بنده پیام بزارید 09014977431

با سلام این شرکت یکی از قوی ترین شرکت های ثبت شده در جهت حمایت از کسب و کارهای و پایین آوردن هزینه های معیشتی خانوار می باشد 

در صورت تمایل به اطلاعات بیشتر با شماره بنده ۰۹۱۵۲۱۹۴۷۲۴ تماس بگیرید با برای عضویت در این باشگاه از روی لینک زیر اقدام کنید

www.artanlife.com/Account/SignUp?refCode=37283

آرتان لایف یک سبک جدید زندگیه