سلام هر کس کد تخفیفاتی شرکت ارتان لایف خواست اعلام کنه براش فعال کنم با ۵۰ تومن صاحب کد کارتی شو و یک سال تخفیفات داره وطرف قرارداد هاش درسراسر کشور بیش از ۵۰۰۰ جاست
سلام ،شرکت ارتان لایف یک شرکت عالی در زمینه رفرال مارکتینگه که با بازاریابی شبکه ای فرق داره ،ارتان فقط یکبار برای نماینده شدن۲ تومن خرید داره اونم اعتبار که بلافاصله دو برابر میشه و سود میکنیم همچنین در کنار نماینده شدن از مزایایه دیگه که میتونیم تا ۱۲۵ ملیون در هفته درامد داشته باشیم در یک بازه ی سه الی پنج ساله بهره مندیم ...شرکت ارتان بی نظیره و هرکسی با هر شغلی اینکار رو به صورت یک کار پاره وقت میتونه انجام بده ...برای اطلاعات بیشتر میتونید بهت پیام بدید تا راهنماییتون کنم با این شماره در واتساپ 09031122630
من یکی از نماینده های شرکت هستم ،دوستانی که علاقه مند به فعالیت در شرکت ارتان لایف رو دارند میتونن برای اطلاعات بیشتر به واتساپ بنده پیام بدن ،این فرصت رو از دست ندید برای هر شخصی در هر سن و تحصیلاتی یک فرصت عالیه با درامد بی نظیر ...و همچنین افرادی که از فروش محصول خوششون نمیاد این شرکت نه خرید هرماه داره نه فروش محصولات ،واتساپ در خدمتم 09031122630
سلام این شرکت مجوز های لازمهبرای فعالیت رو نداره و خودش رو الکی منتصب به بادران میکنه که دروغه اگر ...
برای اینکه شرکت خودتو تبلیغ کنی دروغ نگو و وقتی شخصی اینقدر دروغگو باشه و بخواد شرکت دیگه ایو خراب کنه مطمعن باشید که در شرکت خودش هم نمیتونه موفقیتی داشته باشه هرکسی در هر شرکتی کارش قابل احترامه
سلام و درود به طور کلی بخوام براتون توضیح بدم وینرز تیم که یکی از تیمایه قدرتمند بادران بود با تغییر ...
وینرزتیم یکی از تیمایه آرتان لایفه چرا الکی دارین به اِم وی میچسبونینش ...دوستان وینرزتیم یکی از تیم های باشگاه مشتریان ارتان لایف هستش نه ربطی به بادران داره نه اِم ویلن هاشون شباهت زیادی دارن اما یسری تفاوت ها هم دارن لطفا اطلاعات غلط ندید 09031122630