سلام ماخونمون تلفن نداره میشه وای فای بیاریم? به خاطر اینترنتمون قوی بشه.امکان قطع و وصل ویا ضعیف شدن اینترنت با وای فای وجود داره?ممنون میشم جواب بدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
سلام گلم الان همه وای فای دارا میان ایرانسل میگیرن کلا به در نمیخوره وای فای همش سرعتش پایینه بهتره ایرانسل بگیری گرون تره ولی سرعتش خوبه بدون تلفن نمیشه وای فای گرفت
خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
ما خونه ایرانسل داریم .گاهی ضعیف میشه ولی نسبت به بقیه مودم ها سرعتش بهتره ولی گرونتر هم هست
مودمش گرونتره ؟
یا اینترنتش گرونتره؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮