2777
2789
عنوان

ان تی ۴/۷

3334 بازدید | 130 پست

دوستان توروخدا بیاین راهنماییم کنین،دارم دق میکنم،امروز رفتم غربالگری ان تی بچم بالا بود،گف ۴/۷.البته بقیه چیزا کاملا سالم بود و بچم کلی هم اکتیو بود و تکون میخورد،فردا باید برم آمینوسنتز،دلم گرفته آخه بچه اولمه و کلی بهش دلبسته شدم 😢 از طرفی چون آمینوسنتز خطر سقط داره خیلی میترسم از انجامش 😢😢😢

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 

ان‌شالله حالش خوبه خوبه و به سلامت بغلش میگیری 

میشه هم ازمایش سل فری دی ان ای بدی ولی خب هزینه ش بالا تره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ان‌شالله حالش خوبه خوبه و به سلامت بغلش میگیری  میشه هم ازمایش سل فری دی ان ای بدی ولی خب ه ...

مرسی از دعات عزیزم ولی دکترم تاکید داره آمینو انجام بدم چون دقتش بالاتره من از خدامه سلفری برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم میگفتن ناقصه از من ۲/۸بود انقد جوش  زدم حتی پول 

نداشتم برم امینوسنتز سپردمش بخدا  الان بچم سالم سالمه ۸ ماهشه تو بغام نشسته و من دارم این متنو مینویسم 😘😘 انشالله که بچت سالم باشه و فقط ب خدا توکل کن 

خیلی شرایط سختیه توکل ب خدا کن چاره ای نیست ۲ونیم تازه لب مرز هست میفرستن آمینوسنتز شما این عدد خیلی بالاس 

حتما حتما انجامش بده ویه نذر کن سنوگرافی خطا داشته باشه 

آخ درد دل من منه بدبخت جواب ازمایش ریسکم نمیاد...عزیزم دعات میکنم دل خوندم شکسته س انشالله ب حق شش ماهه امام حسین سالمه..نگم واست ک منم وقتی دیدمش داره تکون میخوره چقدر بهش دل بستم..شما چرا ان تی بالا س؟سنت بالاعه یا فامیل؟ما فامیلیم ان تیم مشکوک شده ۳.۵😭😭😭از ۴شنبه دارم دق میکنم ..انشالله بچه هامون سالمن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشالله ک خبری نیست ب دختر خاله من گفته بودن باید سقط کنه الان بچش هر وقت میاد هرکدوم از ما ب ی گوشه ...

خدا از دهنت بشنوه برام دعا کنی حتما 🌹

برا منم میگفتن ناقصه از من ۲/۸بود انقد جوش  زدم حتی پول  نداشتم برم امینوسنتز سپردمش بخدا ...

عزیزم برای شما لب مرز بوده مال ایشون خیلی بالاس 

نمیخواستم واقعا نظر بدم چون میدونم حالش خیلی بده 

ولی خب حتما حتما باید آمینوسنتز کنن

عزیزم انشاالله مشکلی برای خودت و نینی نازت پیش نمیاد.

دوستان برا منم دعا کنید زودتر خوب شم و همه چی دوباره نرمال بشه😔 هنوز خون ریزی دارم و سه روزه استراحت مطلقم. دیگه انقدر یجا دراز بدراز افتادم، از سردرد دارم میمیرم.

میشه خواهش کنم یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرستین😔ممنونم🌹
مرسی از دعات عزیزم ولی دکترم تاکید داره آمینو انجام بدم چون دقتش بالاتره من از خدامه سلفری برم

عزیزم ازمایش بعد غربالگری ک تعیین ریسک میکنن انجام ندادی ؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی