2777
2789
عنوان

به نظرتون الان زوده برای بچه دار شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا زمانیکه خودت امادگیشو نداری اصلا نیااار چون بعدااا همه مسولیتش گردن تو بیچاره میشی 

آمادگیشو دارم ولی میترسم نتونم مادر خوبی بشم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
به نظرم فعلا بزار تکلیف کرونا روشن بشه،واکسن براش پیدا بشه چون با این وضعیت خیلی استرس داره بارداری ...

کرونا ۱۰ سال با‌ما هس واکسنشم تولید بشه ب ما نمیرسع بارداری اصلا ربطی ب کرونا نداره عزیزم

به نظرم فعلا بزار تکلیف کرونا روشن بشه،واکسن براش پیدا بشه چون با این وضعیت خیلی استرس داره بارداری ...

اره واقعا خیلی سخته

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اگه شرایط مالی و جسمیتون خوبه و مشکلی ندارید سن خوبیه برای بچه دار شدن

نه مشکلی نداریم 

آمادگیشو دارم ولی میترسم نتونم مادر خوبی بشم

این ترسی که تو داری همه برای بچه اول دارن چون هیچکس تجربه مادر شدن و بچه داری رو نداشته نمونش خودم، ولی الان که دومی باردارم انقدر ذوق دارم زودتر دنیا بیاد

نه مشکلی نداریم 

خوب سنتون که خوبه خیلی هم بعدها باهاش اختلاف سن ندارید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

[QUOTE=153931847]به نظرم فعلا بزار تکلیف کرونا روشن بشه،واکسن براش پیدا بشه چون با این وضعیت خیلی استرس داره بارداری ...[بالباآرهگفتی کرونا باز یادم افتاد غش کردم از خنده مادرشوهرم بهم گفته بااااااااید بری واکسن کرونارو از داروخونه پیدا کنی دوتا بگیری یکی واسه شوهرت یکی هم واسه اون یکی پسرم واااای خدا😂😂😂

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی