2777
2789

سلام من تازه با این سایت آشنا شدم و امروز عضو شدم 

من ۲۲ سالمه و همسرم ۲۹ سالشه تقریبا سه ساله که ازدواج کردیم

همسرم خیلی بچه دوست دارم ولی به نظر من هنوز زوده 

شما اگه جای من بودید چیکار میکردید؟؟

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامانا باردار بچه دار این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک  نمودار رشدو.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

تا زمانیکه خودت امادگیشو نداری اصلا نیااار چون بعدااا همه مسولیتش گردن تو بیچاره میشی 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

برای شما مناسبه واسه اولین فرزند ولی واسه همسرت اگر اقدام نکنی دیر میشه نذار ۳۰ رد کنن

ب نظرم اقدام کن ماشاءالله سه ساله

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

اگه شرایط مالی و جسمیتون خوبه و مشکلی ندارید سن خوبیه برای بچه دار شدن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞