2777
2789
عنوان

بنظر شما شاغل بودن مهمه یانه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست
این طرز فکر شماست و البته محترمه  این نکاتی که برای مزایای شاغل بودن گفتین خیلی هم عالی بود ام ...

موضوع فقط حرف زدن نیست. زن یه انسانه. انسان عاقل و بالغ و کامل. کار کردن بهش حس مستقل بودن می ده. حس کامل بودن. اعتماد به نفس می ده. 

حالا بعضی از زنا خودشون دوست دارن از نظر مالی وابسته به شوهرشون باشن. انتخاب خودشونه. ولی بیشتر چیزی که من دیدم بهانه اس! خیلی از زنای ایرانی تنبلن! می شینن تو خونه به بهانه بچه داشتن. در حالی که مثلا بچش شونزده سالشه! کل زنای دنیا بچه دار می شن. کارشونم می کنن. بچه یه مدت کوتاهی به مراقبت دائمی نیاز داره.  زن نباید فراموش کنه که فقط "مادر" نیست. قبل از اون انسانه! 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
سلامت باشین🙂 یه نکته ای که اگه بهش توجه کنین بهتون حس بهتری میده اینه که شما می تونین یه مادر و هم ...

عزیزم منم یه مادر و.همسر به شدت کتاب خون هستم نه که بخوام تعریف کنم نه بخدا ینی میگم کتابخونه دارم تا اطلاعاتم رو.بالا ببرم و.بروز باشم انواع غذاها و دسرها و.شرینی ها و.کیکها ... باشگاه میرفتم قبل کرونا ... اما نمیدونم باز تا یاد شغل میفتم روانم بهم میریزه ناخوداگاه .. درصورتیکه بخدا کاملا استقلال مالی دارم و هر ماه شوهرم کارتم رو چه خرج کنم چه نکنم شارژ میکنه بدون گفتن ... و احترامی که شوهرم بهم قایله بخدا همیشه مدیونشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها تا یه سنی احتیاج به مراقبت دائمی دارن. من موافق نیستم که شخصیت یه زن به "مادر بودن" خلاصه بشه ...

این موضوعی که مرد دوست داره زن بهش وابسته باشه چیز بدی نیس ذات خلقت مرد اینه و زنی هم که ادعا کنه من به هیییییچ کسسسس وابسته نیستم خودش اذیت میشه خیلی هم اذیت میشه چون ذات خلقتش اینه که تکیه کنه 

به نظرم استقلال زن چیزیه که باعث میشه زن به سختی بیوفته چون خلاف طبیعت داره قدم بر میداره و از طرفی مرد و بی غیرت و بی عار می کنه 

موضوع فقط حرف زدن نیست. زن یه انسانه. انسان عاقل و بالغ و کامل. کار کردن بهش حس مستقل بودن می ده. حس ...

قرار نیس بشینن تو خونه و تنبل بازی دربیارن من کلی زن خانه دار می شناسم که مهارت های زیادی یاد دارن و بسیااااار با اعتماد به نفسن 

زن های خانه دار می تونن

هنر های زیادی داشته باشن

می تونن زبان های زیادی یا داشته باشن

می تونن در رشته تحصیلیشون تخصص فراوانی پیدا کنن هر رشته ای چون تحصیلات تو ایران صرفا تئوریه

عزیزم منم یه مادر و.همسر به شدت کتاب خون هستم نه که بخوام تعریف کنم نه بخدا ینی میگم کتابخونه دارم ت ...

بسیااااارررر عالییییی 😍

یه مادر و همسر نمونه این 

پیشنهاد می کنم زبان یاد بگیرین یادگیری زبان حس خیلی خوبی به انسان میده🙂