2777
2789
عنوان

بنظر شما شاغل بودن مهمه یانه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست

به نظر من خیلی مهمه. قضیه فقط پولش نیست. هر چند اونم مهمه. کسی که استقلال مالی داره، آرامشش بیشتره. اعتماد به نفسش بیشتره. کسی که کار می کنه روابط اجتماعیش بهتره. خودش خیلی بیشتر از کسی که خودشو مصرف کننده می دونه، به خودش احترام می ذاره و همینم باعث می شه رفتارش طوری باشه که دیگران هم بهش احترام بذارن. کسی که توی اجتماعه حرفای بیشتری برای زدن داره. کارکردن هزاران نکته ی مثبت داره...کار نکردن شاید یه نکته ی مثبت داشته باشه و ده ها منفی. به نظر من هر انسان بالغ و سالمی حتما باید یه کاری بکنه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چرا عزیزم میشه علتش رو بگی؟؟ 

من خودم روحیه ی بیرون کار کردن رو ندارم اصلا خوشم نمیاد نظر شخصی من اینه زن باید هنرمند باشه حتی تو خونه هم میشه درآمد کسب کرد 

خودم که انگیزه ی کارهای بزرگ رو ندارم اما خانه دار بودن رو دوست دارم

هرچه هستم خدایم داند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا که مشکلی ندارید مشکل نتراش برای خودت

ولی نظرشخصی من اینه شغل مهمه.من خودم خانه دارم ولی میخوام شاغل بشم.دوس دارم مستقل باشم زندگی خصوصی خودمو درکنار زندگی مشترکم داشته باشم

دردم از یار است و درمان نیز هم
به نظر من خیلی مهمه. قضیه فقط پولش نیست. هر چند اونم مهمه. کسی که استقلال مالی داره، آرامشش بیشتره. ...

خب عزیزم ... مادر بودن هم مهمترین کاره یه مادر فقط مصرف کننده نیس اون تربیت بچه و رشدش رو به عهده داره.. یه خانوم خانه دار نمیشه گفت فقط مصرف کنندس بی انصافیه

جدی ... چرا عزیزم مگه کار کردن بده ؟؟ 

نه بد نیس اما من همیشه استادم می گفت زن وظیفه ای برای کار نداره و مثل ملکه می مونه بهش می گفتیم شما خودتون چرا کار می کنین می گفت حتما خلا یی تو زندگیم هس که همسرم تنهایی از پسش بر نمیاد اون خلا پر بشه قطعا کمتر کار می کنم

از نظر خود من که اصلا کار کردن برای زن متاهل خیلی سخته چون خودش باید ستون خونه باشه باید روانش آروم باشه استرس الکی نداشته شما تو هر محیطی بخوای کار کنی بهرحال یه سری تنش داره این تنش ها باعث میشه انسان فکرش آروم نباشه

من دیدم خانومایی که شاغلن همسرشون خییییلی بهشون احترام میذاره وبراشون ارزش قائله

اما نظرت همسرتم مهمه که دوست داشته باشه خانومش کارکنه یا نه

چون هرمردی یه عقیده ای داره

بعضی ازآقایون یکی از معیاراشون واسه همسرآینده شاغل بودنشه

اصلا برا متاهل خوب نیست پیر میشه واقعا زن متاهل  من خودم عروسی کنم نمیرم دیگ    

کاش منم اینجوری فک میکردم ... شما چون تحربه کردی چشیدی میفهمی سختیاش رو 

به نظر من خیلی مهمه. قضیه فقط پولش نیست. هر چند اونم مهمه. کسی که استقلال مالی داره، آرامشش بیشتره. ...

این طرز فکر شماست و البته محترمه

این نکاتی که برای مزایای شاغل بودن گفتین خیلی هم عالی بود اما هزاران زن خانه دار دیدم که با تحصیلات بسیار بالا و بسیار فرهیخته ان و حرف برای گفتن دارن اما هر حرفی نمی زنن و تا موقعی که کسی ازشون تقاضا نکنه اصلا حرف نمی زنن و بسیااااااااررررر مورد احترام هستن

برای من مهم نیس 

کلا مهم نیس شاغل باشم یا نه ..

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
خیلی حرفتون منطقی بود🙏

سلامت باشین🙂

یه نکته ای که اگه بهش توجه کنین بهتون حس بهتری میده اینه که شما می تونین یه مادر و همسر کاملا اکتیو و به روز و همچنین فرهیخته باشین بدون اینکه شاغل باشین باید حواستون به این نکته باشه و اگر این نکته رو رعایت کنبد اصلا حس خلا شغل و نمی کنین 

فکر می کنم این حس زمانی برای بانو های خانه دار به وجود میاد که حس می کنن تمام وقتشون در خانه تلف میشه و از بقیه عقب افتادند در صورتی که واقعا اینجوری نیس

کاش منم اینجوری فک میکردم ... شما چون تحربه کردی چشیدی میفهمی سختیاش رو 

دقیقا تا تجربه نکنی متوجه نمیشی ساعت 6نیم بیدارشو  7 7نیم راه بیوفت هرروز برو تا 4نیم سرکار 6عصر برس خونه خسته کوفته له 

تا برسی فک کن سریع غذا درست کنی خونه مرتب باشه ب خودتم باید برسی 

هرروزم ی داستان تو زندگی 

من تازه نامزد کردم اذیتم نامزدم شغلش ازاده وتایمش دست خودش من ن 

عروسی کنم نمیرم واقعا چون هیچی نمیفهمه ادم از زندگی..... 

شاغل بودن خوبه کار ازاد اگ باشه ن کارمندی و تو چارچوب 

خب عزیزم ... مادر بودن هم مهمترین کاره یه مادر فقط مصرف کننده نیس اون تربیت بچه و رشدش رو به عهده دا ...

بچه ها تا یه سنی احتیاج به مراقبت دائمی دارن. من موافق نیستم که شخصیت یه زن به "مادر بودن" خلاصه بشه. به نظر من باید برای خودش هم زندگی کنه. کار کنه. بچه ها بیست سال دیگه ازدواج می کنن و می رن. اون وقت مادر می مونه و افسردگی! خیلی شنیدم که بعد از رفتن بچه هاشون می گن حالا ما باید چیکار کنیم؟ چون تنها کاری که یاد گرفتن مادر بودنه!

خانه داری کاریه که زنای شاغل هم انجام می دن. اگه برای آقایون هم جا بندازیم که تو کار خونه یا نگهداری بچه کمک کنن، هر دو نفر می تونن هم بیرون کار کنن و هم داخل خونه. خیلی از مردا عمدا کمکی نمی کنن که زن مجبور بشه بمونه تو خونه. و متاسفانه خیلی از آقایون دوست دارن زن از نظر مالی بهشون وابسته بمونه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!