2777
2789
عنوان

بارداری تو کرونا بده

239 بازدید | 25 پست

سلام اول از همه بگم اگه باردارید و استرس میگیرید تاپیکو ترک کنید

من یه دونه پسر 4ساله دارم دوس دارم برا بارداری دوم اقدام کنم به نظر شما کار درستیه تو کرونا باردار شم میترسم کرونا بگیرم اگر زنده نمونم تکلیف بچم چی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این چه حرفیه عزیزم 

خودت و نی نی رو بسمر دست خدا 

بالاخره که زندکی رو نمیشه تعطیل کرد 

و معلوم هم نیست این بیماری که تموم بشه 

فقط رعایت کن 

دعای مختصر حرز امام جواد رو بنویس یا بخر بذار همراهت باشه خیلی توصیه شده 

والا اصلا معلوم نیس کی تمومه،اومدیمو حالا حالاها نرفت،شرایط سختیه،منم میخوام پاییز اقداممو شروع کنم ...

اره منم چون الان موقع خوبیه یک دوسال دیگه بیارم به درسای پسرم لطمه میخوره از طرفی دلم میخواد برا دختر رژیم بگیرم میترسم گناه داشته باشه

بله  یک سال اقدام بودم قبلش هم دوتا سقط داشتم این ماه انتطارشو نداشتم اصلا ولی هدیه خداس دیگه

عزیزم مبارک باشه وضعیت سونو و اینا چجوریه میگن بیمارستان واسه زایمان هیچکیو راه نمیدن همراه و اینا

اره منم چون الان موقع خوبیه یک دوسال دیگه بیارم به درسای پسرم لطمه میخوره از طرفی دلم میخواد برا دخت ...

منم بدون اینکه اقدام جدی داشته باشیم باردار شدم همه چی دست خداست اگه خدا نخواد ی برگم از درخت نمیفته 

اره منم چون الان موقع خوبیه یک دوسال دیگه بیارم به درسای پسرم لطمه میخوره از طرفی دلم میخواد برا دخت ...

نه دوست عزیز شما تلاشت رو بکن اگر خدا صلاح بدونه یه دختر گوگولی خوشگل و سالم بهت میده

تو این زمانه که این قد مشکلات ناباروری زیاد شده باز به تاخیر انداختن هم ریسک داره تازه شاید تا باردار شدن یه زمانی هم طول بکشه 

بهتره توکل کنی به خدا و شروع کنی