2777
2789
عنوان

بارداری تو کرونا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 25 پست
میگن دخالت تو کار خداست و اینا

نه عزیزم چه ربطی داره،از خواص مواد غذایی که خدا خودش داده استفاده میکنی از عقل وعلمی که خدا باعثش شده کمک میگیری و بقیش واگذار بخودش،اگر اینجوره پیشگیری هم آدما نکنند که دخالت  تو کار خداس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارک باشه وضعیت سونو و اینا چجوریه میگن بیمارستان واسه زایمان هیچکیو راه نمیدن همراه و اینا

البته من هنوز اول راهم سونو نرفتم هنوز 

ولی ماه قبل که چکاپ میرفتم زیاد کار خاصی نمیکردن جاهای خوب بری رعایت میکنن و مشکل خاصی پیش نمیاد بعد از اومدن به خونه دوش کامل میگیری و لباس های بیرون رو عوض میکنی 

بیمارستان هم اگر خصوصی باشه و اتاق خصوصی بگیری همراه آزاده

بقیه رو هم زود تر مرخص میکنن تو فضای بیمارستان زیاد نمونن

البته از آشناها ما که دکتر و پرستارن میگن تو بیمارستان و کلینیک بهتره مرتب صد عفونی میشه و همه رعایت میکنن برعکس فضاهای عمومی که نه ضد عفونی میشه نه مردم رعایت میکنن 

البته من هنوز اول راهم سونو نرفتم هنوز  ولی ماه قبل که چکاپ میرفتم زیاد کار خاصی نمیکردن جاهای ...

شما کدوم شهری سونو چنده من مشهدم اونجا که قبلا میرفتم الان شده 300بارداری قبلی 9بار رفتم سونو😰