2777
2789

از نظر روحی روانی خیلی بهم میریزم

صاحب کارمم شوهرخالمه و داداشش

وام دادن بم دارن با حقوقم تسویه کنم تا عید تسویه میشه مجبورم ک بمونم

شما تجربه دارین در این مورد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل نه برای کار و شراکت، نه دوستی، نه ازدواج نه هیچ چیز دیگه ای خوب نیست واقعا ثابت شده...

جایگاه آدما باید حفظ بشه فامیل هم برای دیدار عید خوبه و اینجور مراسمات

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

کلا کاربا فامیل نعامله با فامیل اشتباهه.من خونمو به خواهرم فروختم ارتباطمون هم باهم عالیه.ایشون یکسال دادش اجاره بعد خودش رفت توش.یک هفته بعد ورود مستاجر کولر سوخت خودشو شوهرش میگفتن سیم پیچی کولر نونبوده درصورتی که موتور کولرنو بود بعدا فهمیدن مستاجر روشن گذاشته سه روز کامل خونه نبوده.یا لوله ای کیپ میشد زنگ میزدن لوله اشپزخونه کیپ شده میگفتم به خدا ما بودیم بازبود روانی شدم