2777
2789

من خیلی نگرانم از اینکه تو این شرایط باردار شدم هم از نظر مالی و وضعیت اقتصادی مملکت  هم کرونا 

همش با خود میگم الان مردم چی میگن من 8 سال که ازدواج کردم همش صبر کردم اوضاعمون اکی شه به یه ثباتی برسیم  بعد اقدام کنیم 

ولی راستش الان خیلی استرس دارم هنوز کسی نمیدونه ولی همش با خودم میگم اگه بقیه بشنون میخوان بگن الان چه وقت بارداری بود ؟ بیشتر هم به خاطر کرونا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی چی ک مردم چی میگن؟؟؟مگ باید از مردم اجازه میگرفتی؟شاید کرونا چندسال طول کشید خواست خدا بوده بهت بچه داده شکرگزارش باش و خوشحال باش منم خودم باردارم خیلیم خوشحالم ک لیاقت مادرشدن رو داشتم حالا هرشرایطی ک میخواد باشه

بنظرم اگه خودتون شرایط تون اوکی باشه بازم مشکلی پیش نمیاد همه چیز بستگی ب خودتون داره چقدر آمادگی تربیت و بزرگ کردن بچه رو دارید چقدر حوصله بچه داری مردم فقط حرفن من بشخصه تو هر شرایطی هرکار خودم صلاح بدونم انجام میدم بعدم چون کروناست دیگه هیچکی نباید باردار شه؟؟؟اگه تحت نظر پزشک باشید و مادر با فهمی باشین همه چیز و رعایت میکنید و ی نی نی گل بدنیا میاری و مثل گل تربیت میکنی 

منم دکتر بهم گفته بود نباید زمانو از دست بدم بعد یکسالو دوماه من باردار شدم ب لطف خدا منم اول نگران بودم ولی بعدا خوشحال بودم تا اینکه چهارشنبه ان تی مشکوک شد و تیغه بینی دیده نشده حسابی حالم گرفته شد دیگ از بارداری میترسم ...حالم بده کارم شده دعا و گریه تازه یکم‌ انرژیم برگشته بود ویارم کم‌شده بود خوشحال بودم 😔😔😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من نگرانم چون بارداری سوممه هم کرونای کوفتی هم استرس دارم ک جنسیت بچم چیه برام دعا کنید😓

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
من ۴ماه بعد عروسیم باردار شدم اینقد حالم بده و استفراغ و تهوع دارمو غذا نمیخورم ک جون  ندارم ب ...

اخی عزیزم❤این روزا تموم میشه و نینی نازت تمام اینارو ب فراموشی میسپاره برات

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست