2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالابه روش بیاری به غلط کردن میفته ولی چرا کنجکاوی میکنه 

تو تاپیک هست به دختره درخواست داده دختره اما هنو فالوش نکرده بهش گفته بهم زنگ و پیام بده خط اصلیش تو گوشی ساده اس حالا نمیدونم شماره اونو داده یا نه اخه زنگ و پیام که میخوره یهو انگار دستپاچه میشه

خوب به روش بیار خودشو جمع کنه بعدم نزار دوتا سیم کارت داشته باشه

از دیروزه هی میخام بگم ابنجا گفتن نگو هنو که دختره درخواستشو قبول نکرده ممکنه گارد بگیره ولی از حالتام فهمیده نتونستم خودمو کنترل کنم عادی باشم هی میگه چته تو خودتی پکری.نمیدونم چه جوری بگم که دیدم.دختره هم قبول نکنه اخه چرا بهش پیام داده تو گالریش دیدم از رو یه فیلمی که باهم تو مراسم خانوادگی بودن با گوشیش فیلم گرفته .گمونم دختره هم ازدواج کرده.چرا کنجکاوه یهش پیام بده چی ازش میدونه.یه خطش تو گوشی ساده اس کاریه یه گوشیشم که داداشش بیشعورش بهش داد اینستا اینا روش نصبه

شماره فامیلی کسی نیس .اگه واقعا شماره ی دختره ب همسرت بگو قبلش چک کن پروفایل دوتاشونو انلاین بودنشون ...

اگه صد بار زنگ زده ببین چند بار و چند دقیقه با هم تماس داشتن. خب شاید اون دختره مزاحم شوهرت شده و شوهرت نمیخاد جوابش رو بده.

دوست بودیم😔

چند وقت 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
از دیروزه هی میخام بگم ابنجا گفتن نگو هنو که دختره درخواستشو قبول نکرده ممکنه گارد بگیره ولی از حالت ...

به ذهنش زده دیگه چه عرض کنم من بودم میگفتم فکرنکن باهوشی سربسته میگفتم اگه برعکس بود تو چیکارمیکردی دیگه اصلا توضیح نمیدادم