2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار میکردین؟!

459 بازدید | 24 پست

بچه ها من ۴۰ روز پیش رفتم فیبروز ابرو انجام دادم بعدش زیاد از کارش راضی نبودم اون دقت و ظرافتی که میخواستم رو نداشت . ۷۵۰ تومنم ازم پول گرفت گفت برا ترمیم ۲۵۰ میگیرم.

حالا یکی دیگه رو پیدا کردم کارشو خیلی دوست دارم ولی گفته اگه بیای همون ۷۵۰ رو ازت می گیرم ولی کارش خیلی قشنگیه.

حالا به نظرتون برم پیش همون که اول رفتم زدم ترمیم کنم۲۵۰ بدم یا برم پیش دومی دوباره از اول پول بدم ۷۵۰؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ۷۵۰ رو بدی دوباره بهتره چون دوباره الکی ۲۵۰ میدی ک چی بشه

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

من تجربه دارم در این مورد، اگر بار اول رو خراب کرد دیگه برای ترمیم پیشش نرو چون قطعا درستش نمیکنه و اونی نمیشه که میخوای

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

به نظر من.... 

بذار تا این که زدی واقعاااا نیاز به ترمیم پیدا کنه، بعد برو دومی باز 750 بده که دیگه کامل هم کار خودش باشه

مگه نمیگی از این راضی نبودی؟ خب بذار یه کم کمرنگ تر بشه بعد برو سراغ دومی تا با ظرافت واست کار کنه. 

شما که میخای الانم بری 750 بدی بذار اثر این بره بعد برو باز پول کامل بده و کار ظریف و شیک تحویل بگیر... 

یا خدا 750 چقد گرون   برامن 280 زد خیلی هم عالیه راضیم همه میگن خیلی تمیز زده بهمن 98 زدم

با رنگ خود فیبروز برام میزنه 

احتمالا برا شما با رنگ میکروبلیدینگ ( هاشور ) زده