سلام دوستان ی سوال داشتم اگه کسی بخواد تا یکی دوماه دیگه اقدام به بارداری کنه چ تغذیه ای باید داشته باشه که مفید باشه براش منظورم رژیم غذاییش و داروهایی که باید از الان استفاده کنه چون کم خونی هم داره علت اینکه میپرسم بخاطر اینکه دکتر نرفته هنوز میخواستم تجربه هاتونو بدونم ؟ممنون
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
ویتامین Dهفته ای یکباره استفادش یا روزی یکبار چون من از چند نفر پسیدم هرکس ی نظری داشت؟
عزیزم باید حتما آزمایش بدید، اگر میزان دی زیر ۲۰ باشه یعنی فقر و شاید نیاز به آمپول داشته باشید، من ۱۹ بودم و با دو دوره آمپول به ۴۰ رسیدم، ولی گاهی هم با خوردن قرص حل میشه، دوز قرصهاش هم اگر ۵۰۰۰۰ باشه معمولا ماهی یکی یا گاهی در صورت نیاز ماهی دوتا و اگر دوز ۱۰۰۰ باشه روزی یکی هست، سرخود مصرف نکنید اگر زیاد باشه مسمومیت میاره، اگر در آزمایش قبل بارداری مشکل تیرویید دیده نشه معمولا بجای اسیدفولیک، بهتره یدوفولیک بخورید، همچنین میزان آنتی بادیهایی مثل سرخجه هم باید توی خونتون حتما چکاپ بشه
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ما آزمایشی ندادیم برای پیش بار داری دکتر بهمون گفت هفته ای یک بار خودتو همسرت بخورید
پستی که قبل شما به استارتر پاسخ دادم رو بخون عزیزم، خوردن زیاد ویتامینهای محلول در چربی موجب مسمومیت میشه و عوارض داره، بنظرم الان هم آزمایش بدید بد نیست، شاید اون دکتر عزیز برای اون دوران و تقویت کوتاه مدت چنین چیزی رو تجویز کرده بوده
ما آزمایشی ندادیم برای پیش بار داری دکتر بهمون گفت هفته ای یک بار خودتو همسرت بخورید
البته بعضی از پزشکها هم زیادی نسبت به مسائل خونسرد و بی تفاوت هستن، مثلا من توی آزمایش قبل بارداری غلظت خون داشتم و اون متخصص زنانی که آزمایش رو دید گفت چیز خاصی نیست دیگه خونت غلیظه، ولی الان که باردار شدم دکتر خودم بهم گفت خیلی مهمه و باید آزمایش تکرار بشه چون بعدها میتونه باعث نوسان قلب جنین بشه