2777
2789

کیت تخمک گذاری؟؟؟

۱۰و۱۲باید اقدام میکردی

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس سونوتو دیدم  فک کنم بچه ت پسره از رو عکس

جدییییییییی؟ چطوری متوجه شدی؟

خواهرم بمن میگه علائمت دختره. سونو ان تی میگه احتمالا دختره. البته خودم ترجیح میدادم پسر باشه تا اینکه اتفاقا دیشب خواب دیدم ی عالمه سیب قرمز دارم ک میگن تعبیرش فرزند دختره. حالا هرچی باشه رو سرم جا داره.معجزه ی خداست

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉

ب نظر که منفیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

جدییییییییی؟ چطوری متوجه شدی؟ خواهرم بمن میگه علائمت دختره. سونو ان تی میگه احتمالا دختره. البته خو ...

عزیزم ان شإالله هرچی صلاحه 

اما از رو عکس سونوت ک دیدم باتوجه ب بعضی نکات بچه ت شبیه پسره اما شاید صلاح در اینکه دختر باشه 

اما ان شإالله اول سالم باشه بعدم جنسیتی ک دوس داری باشه

ان تی هیچوقت دقیق نیس گلم 

حالا هروقت جنسیتو فهمیدی ب منم بگو دوس دارم بدونم

جدییییییییی؟ چطوری متوجه شدی؟ خواهرم بمن میگه علائمت دختره. سونو ان تی میگه احتمالا دختره. البته خو ...

یه سوال میپرسم بهت میگم دختره یا پسر

دوران خواستگاری

نامزدی یا موقع عروسی

مشکلاتی داشتین که بحث بالا بگیره

یا دعوا کوچیک

یا همه چی اروم بود؟؟؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم ان شإالله هرچی صلاحه  اما از رو عکس سونوت ک دیدم باتوجه ب بعضی نکات بچه ت شبیه پسره اما ...

خودم حسم میگه پسره

ولی بقول شما اوووووول سالم باشه

باشه . اسمتو ذخیره میکنم خبرت میکنم🙂

یه سوال میپرسم بهت میگم دختره یا پسر دوران خواستگاری نامزدی یا موقع عروسی مشکلاتی داشتین که بحث ب ...

مگه میشه کسی دعوا نداشته باشه😟

تو عقد دعوا داشتیم

اره من دعوا نداشتم😁😁😁😁 خواهرمم نداشت خب حسم میگه من بچت پسره حالا هر وقت جنسیت مشخص شد اگر م ...

باشه😂

ینی دعوا نباشه دختر میشه و بالعکس؟!

باشه😂 ینی دعوا نباشه دختر میشه و بالعکس؟!

نه حالا من یه چیزی پرسیدم

ولی حسمو گفتم

خودم حسم میگه پسره ولی بقول شما اوووووول سالم باشه باشه . اسمتو ذخیره میکنم خبرت میکنم🙂

حس مادر درسته فک میکنم 

با اینکه برای خودمم ۱۱هفته دکتر سونو احتمال داد بچه پسره همش حسن میگف بچه دختره و دخترم بود بچه م 

آره سلامتیش از هرچیزی مهمتره گلم 

باشه منتظرم ک بگی حتما