2789
عنوان

اونایی که بی محبتی و بی توجهی میبینن از شوهراشون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 97 پست
خودش میگه پیش بچه ها خجالت میکشم بخاطر همون فقط تو اتاق میگم ولی میدونم بهانه ست

سعی کن وارادش کنی راستشو بگه 

من روانشناس نیستم و مشکل تورو ندارم فعلا عقدم نمیدونم 

ولی حتما از یه روانشناس کمک بگیر

بگفت تو ز چه سیری؟ بگفتم از جز طُ👑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باش درسته ولی خب دلم میخاد متاهل باشم دعام کن❤

عزیزم همه یجور نیستن الان من که متاهل شدم خیلی راضیم از زندگیم باور کن از همه چی زندگیم راضیم از اخلاق همسرم از خانوادش از خودمون همه چی 

پس برای اینکه پشیمون نشی دنبال آدمش بگرد 

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
آیا چون ما قبل ازدواج عاشق هم نبودیم اینطور شده یا هست چنین چنین موردی هم من 8 ساله نمیبینم

ما ۱۴ سال ازدواج کردیم باعشق زیاد از اول هم اصلا بلد نبود محبت کنه ...هر وقت دعوا میشه میگه مگه میشه عاشق نباشم این اخلاق تو تحمل کنم ....اخه خیلی غرمیزنم ونق نقوووو😁

دنبال محبت تو مردای ایرانی نباشید چون نه تو خونواده نه مدرسه نه جامعه نه صداسیما،هیچکدوم بهشون یاد ن ...

نه گل میخوام نه کادو 

یه بوسه ی بی دلیل هزینه ای داره 

یه عاشقانه زل زدن وای خدا یعنی من توی اون دنیا میبینم این چیزا رو !!!

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
عزیزم همه یجور نیستن الان من که متاهل شدم خیلی راضیم از زندگیم باور کن از همه چی زندگیم راضیم از اخل ...

خوشبحالت

چطوری بگردم؟؟؟

خسته شدم از مجردی

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
عزیزم تو بوسش کن تو بگو دوست دارم بزار یاد بگیره بعضی مردا واقعا بلد نیستن

من خیلی از این کارا کردم خواهر جوابش این بود راستی راستی میگی دوستم داری یا الکیه! میخواست یاد بگیره باید تو این هفت سال یاد می گرفت.

نه گل میخوام نه کادو  یه بوسه ی بی دلیل هزینه ای داره  یه عاشقانه زل زدن وای خدا یعنی من ...

من بعضی وقتا هوس میکنم ازش جدا شم برم یکی پیدا کنم هی بوسم کنه عاشقانه نگام کنه شوهر من خیلی خشکه من چند بار گفتم چرا نمیگی دوسِت دارم؟ گفت از صبح تا شب مثل سگ واسه کی میدوئم؟ گفتم خب بدو ولی تهش یه دوسِت دارمم بگو نگفت☹

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
همسر من اصلا اینجوری نیست خودمم نیستم جفتمونم بااحساسیم یعنی خانوادش اینجوری بودن از اول به خانواده ...

مادرشوهر پدر شوهر من هر کدوم تو یه خونه ی جدا میخوابن شاید روزی یه ساعت هم دیگه رو ببینن خیلی با هم بدن داد و بیدادشون رو هواس برادرشوهرام ولی مهربون و با احساسن 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
چندسالته 

۳ماه دیگ میرم ۲۱

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
من بعضی وقتا هوس میکنم ازش جدا شم برم یکی پیدا کنم هی بوسم کنه عاشقانه نگام کنه شوهر من خیلی خشکه من ...

وای بعضی از مردا چرا همش حرفای تکراری میزنن کار میکنم کار میکنم 

خب باید کار کنن دیگه همه مردا کار میکنن مگه الان شوهر من ابراز علاقه میکنه کار نمیکنه ؟؟

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈