2777
2789
عنوان

مادرم تو مجردی هیچی یادم نداد

603 بازدید | 22 پست

خیلی اوایل با شوهرم مشکل داشتم هر چی یاد گرفتم از اینترنت یاد گرفتم الان سوالی میپرسم در مورد خونه داری کلی مسخرم میکنه میگم خودت یادم ندادی چجوری مسخره میکنی😔 خیلی منو میشکونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نپرس دور از جون فکر کن بی کس و کاری خودت مستقل شو 

فدات بهش ثابت کن 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

از اشنا نپرس تو همین نت بپرس 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
تو خودت مانانت رو نمیدیدی  چکاز میکنخ یاد میگرفتی یا میرفتی کمک مادرت یاد میگرفتی خیلی سخت نبود ...

مادرم آدم رییسی بود همیشه دوست نداشت کسی دور و برش باشه دوس داشت همه کاراشو خودش بکنه این اخلاقش خیلی بهم لطمه زد اعتماد به نفسمو ازم گرف

خب تو مجردی حتما از تمبلیت یاد نگرفتی ولی مسخره کردنش کار بدیه الان هرچی تو گوگل بزنی میاره ازش نپرس 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من که ۲۰ سالگی مادرمم فوت کردقبلشم کنارش واینمیستادم که یاد بگیدم. فقط تو کار ژله و دسر و کیک بودم. . بعدشم هیجی یاد نگرفتم تا خونه شوهرم. کم کم یاد گرفتم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب الان خیلی یاد گرفتم ولی خیلی چیزارو نمیدونم کسی میخاد بیاد خونم نمیدونم چیکار کنم

از ماها بپرس.  تو نت بچرخ.. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔