2777
2789

به نظر بیشتر کارشناسان و حرفه ای های بورس اصلاح یا همان ریزش بورس شنبه و حداکثر یکشنبه تمام میشود و احتمالا بازار مثبت شود.اما مثبت چند روزه خواهیم داشت.معمولا 2 تا 3 روز مثبت میشود.

اما دوباره بازار  منفی و مثبت میشود اما با درصد کمتر.مثلا بین 2 تا 5 درصد نوسان می دهد اما زیاد پایین تر و یا بالاتر نخواهد رفت که به این اصلاح زمانی میگویند که احتمالا از یک تا 3 ماه طول میکشد و سهم ها یواش یواش بالاتر میان اما بمرور زمان.

بهتر است در روزهای مثبت فروش بزنید و در روزهای منفی خرید.بنظرم افرادی که حرفه ای نیستن همون عرضه اولیه ها را بخرند و سراغ سهم های دیگر لااقل تا مهر ماه نروند.

سهام عدالت را تا 2 ماه دیگر نفروشید.چون بین 40 تا 50 درصد سهام عدالت منفی شده.

باید صبر کرد بورس دوباره بالا بیاد و جون بگیره.

دارا دوم یا همان پالایش تا 4 شنبه 19 شهریور وقت داره.بنظرم تا 18 شهریور خرید نکنید تا سازمان بورس و دولت شفافیت ایجاد کنند.مثلا گفتن 20 درصد تخفیف می دهیم.چه فایده چون از اون روزی که تخفیف دادن سهام ها 25 درصد منفی شدن.یعنی تخفیف هیچ.من که هنوز تصمیم نگرفتم بخرم.اگر تصمیم گرفتم تاپیک میزارم.

حرف آخر اینکه بازار یکی دوماه تو همین قیمتها بالا پایین میشود.بهتره کسانیکه قصد خرید دارند سهم های کوچکتر را خرید کنند چون پول کمتری برای رشد سهم لازم است.سهم های شاخص ساز نیاز به پول زیاد دارند و فعلا نقدینگی در بورس کم شده و سهم های شاخص ساز مثل سابق رشد نمیکنند.سهم های شاخص ساز همان سهم های بزرگ و معروف بورس هستند که زیاد بالا رفته بودند و فعلا نیاز به استراحت دارند.البته نوسان مثبت خواهند داد اما نه مثل سابق.

ببخشید اگر جواب برخی دوستان را نمی دهم.چون یا وقت نمیکنم یا نظر یا تحلیل خاصی از اون سهم ندارم.وگرنه بیشتر نظرات و سوالات را میخوانم.اما جواب بعضی ها سخت است و باید از حرفه ای ها سوال کرد.لطفا اگر اطلاعات کمی دارید وارد خرید هر سهمی نشوید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

بازار احتمالا از یکشنبه مثبت میشود.صبور باشید و آتیش به مالتون نزنید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توصیه میکنم دیگه کسی را تشویق به ورود به بورس نکنید.چون بورس رشد زیادی کرده.اگر کسی را دعوت کردید فقط تشویق به خرید عرضه اولیه کنید که مطمئن است.

بازار احتمالا از یکشنبه مثبت میشود.صبور باشید و آتیش به مالتون نزنید.

عزیزم من سهام عدالتمو ۳۰ درصد فروختم اول فروش نرفت سامانه سعدی بعد چندوقت یه ۳۰۰با ۸۰۰فرستادن بعد نوشتن که تماما تسویه شد سهامم ۵۰۰بودی اخه چرا😣😣😣

.....

عاشقان عکس

کلی عکس مانتو با تن خور خودم با قیمت گزاشنم تاپیک اخرم

ببینین

نه آرامشت را ،به چشمى وابسته کن ...نه دستت را به دستى دلخوش !چشم ها بسته مى شوند ،و دست ها مُشت مى شوند ...!و تو می‌مانى و یک دنیا تنهایى ..

با اجازه استارتر

دوستان محبت کنید برای این تاپیکم گزارش بزنید عکس بعضی کاربرا داخلشه

هرکی گزارش زد لایک کنه تا برای کمکش صلوات بفرستم🙏❤️
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4990052/بیاین-عکس-بچگیامونو-بزاریم?postId=153849620

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بازار تا آبان نوسانی است و بیشتر کارشناسان میگن از نیمه آبان یا اوایل آذر تا اوایل دی بورس باز خوب میشود و اون زمان باید سهام ها را فروخت و از بورس خارج شد.