2777
2789

والا زیادی هم پولمون ازپارو بالا نمیره ‌‌..راه حل بگین..نمیگم‌ ها هی بیایین نصیحت که خوب میکنه‌خانوادشه.

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من✋😐😐

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
چطور جمش کردی؟؟؟  

بهش فهموندم اونا در عوض هیچ کاری نمیکنن و توقعشون بالاتر هم میره وقتی برای عروسیمون بی پول شده بودیم چون شوهرم بیکار شده بود و تازه خونه خریده بودیم همه شون پشتمون رو خالی کردن و تازه بهمون تیکه هم انداختن و با وجودی که پول داشتن هیچچچچ کمکی نکردن بهش گفنم بفرما دیدی خوبی کردی بدی دیدی!😊😎 خودش فهمید حق با من بود و دیگه براشون خرج نکرد الان وضعمون خوبه ولی دیگه براشون خرجی نمیکنه اصلا

خب چطور جمعش کردین؟ من اگه زبون بازکنم بگم..داد میزنه که به توربط نداره

عزیزم ما یکی از آشناهامون هست که خیلی دلش میخواد مثل همسر شما باشه ولی زنش انقدر خرج میکنه و به خودش و زندگیش میرسه که پولی نمیمونه واسه این کارا 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
منم همینطوره تازه امروز میگه ببینم سایز پا بچه خاهرم چنده براشون کفش بخرم😐

وای نگو ادم و دیونه میکنن

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭