2777
2789

😂

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استرس دارم،ناراحتم😔😔دوستان شما فرزندانتون فردا میرن مدرسه یا نه؟؟؟؟؟

به پسرم گفتم با «نگران» جمله بساز؛

گفت من و بابا میریم بیرون دور بزنیم.

گفتم: پس نگرانش کو؟

گفت: بعدش تو نگران میشی😂😂

من استرس دارم،ناراحتم😔😔دوستان شما فرزندانتون فردا میرن مدرسه یا نه؟؟؟؟؟

دیگه استرسو  ناراحتی نداره.سلامتی مهم تره..ما تو فامیل نمیزارن بره مدرسه..

خودمم بچه مدرسه ای داشتم هرگز نمیزاشتم بره مدرسه...

درست میشه دایی  
به پسرم گفتم با «نگران» جمله بساز؛ گفت من و بابا میریم بیرون دور بزنیم. گفتم: پس نگرانش کو؟ گفت: ...

چجوری نباشم اخه؟؟؟حتما بچه مدرسه ای نداری

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اگه یه شیرینی فروشی آتیش بگیره چی میشه؟ ترو خشک‌ با هم میسوزن.😂😂

وای آفرین ،یچیز دیگه هم بود ، اگه یه رستوران که فقط غذای گیاهی سرو میکنه بسوزه چی میشه؟؟؟

نه سیخ میسوزه نه‌کباب🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘