2777
2789

من خیلی دوس دارم کارآفرین باشم،دوس دارم یه زمین بخرم مثلا گوجه ایی چیزی بکارم کنارشم یه کارخونه بسازم رب گوجه تولیید کنیم دوره هم یه لقمه نونی در بیارییم البته صادرات هم داشته باشم

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا میکنم بزودیه زود بخاطر پا قدم نی نی تو دلیت هم ک شده خونه دار بشی مستقل زندگی کنی ☺️😘 

ممنون مهربون سلامت باشی 🙏🙏❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اندازه نیازم برمیدارم بقیش میدم آدم نیازمند

احسنت

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

ممنون عزیزدلم تو تاپیک خودم پستم را لایک کردی دیدی چقدر زنیکه بیشعور بود خیلی ناراحت شدم دلم گرفت 😔

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
ممنون عزیزدلم تو تاپیک خودم پستم را لایک کردی دیدی چقدر زنیکه بیشعور بود خیلی ناراحت شدم دلم گرفت 😔

خواستم جوابشو بدم بی شخصیتو ک قفل کردی

بی خیال اینا ی مشت عقده این ک با توهین کردن خالی میشن 

تو هم غصه باباتو نمیخواد بخوری وقتی میگی با هم شوخی دارین پس ناراحت نشدن عزیزم فکرای الکی نکن❤

خواستم جوابشو بدم بی شخصیتو ک قفل کردی بی خیال اینا ی مشت عقده این ک با توهین کردن خالی میشن  ...

ممنون عزیزدلم اره دیدم خیلی دارن توهین میکنند برای همین قفل کردم چشم عزیزدلم ممنون واقعا چقدر خوبه که گاهی حتی تو مجازی آدم باشخصیت و عالی پیدا میکنم ممنون عزیزدلم 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
ممنون عزیزدلم اره دیدم خیلی دارن توهین میکنند برای همین قفل کردم چشم عزیزدلم ممنون واقعا چقدر خوبه ک ...

فدات خانمی امیدوارم همیشه موفق و خوشحال باشی ❤😘