2777
2789

سلام .الان فهمیدم داغون شدم.همسایه ای داشتیم افغانی بودند دختره از ۱۱ سالگی شوهرش داده بودند خیلی خوشکل و خوش هیکل بود  بیست سه چهار سالش هست دختر بزرگش ۱۱ سالشه دو تا بچه کوچکترم داره.این بدبخت با مادر شوهرش زندگی میکرد خیلی اذیتش میکردند  خیلی از شوهرش کتک میخورد اصلا اجازه بیرون رفتن از خونه رو نداشت  تا تو کوچه میرفت با روبنده و چادر مادرشوهرش بهش میگفت خراب خیلی زندگیش بد بود  تا بالاخره پارسال شوهرش و راضی کرد خونه جدا بگیره برادر شوهر مجردی هم داشت اومد پیشش  زندگی کرد همیشه خدا کتک میخورد تا امرروز که خواهرش بهم گفت  مثل اینکه تو اتاق تنها نشسته بوده با برادر شوهرش  یه لحظه شوهرش میاد تو میبینه اینا تنهان با تبر جلو بچه ها میزنه تو سرش بدبخت همیشه هم پوشیده بود  بدون علت میزنه و فرار میکنه  جمجمش تکه تکه شده  دکترا میگن امیدی بهش نیست.تو رو خدا براش دعا کنید دلم برای بچهدهاش میسوزه.قسمت بدترش اونجاییه که مادرش شوهرش بچه ها رو برداشته و زندانی کرده اجازه نمیده خاله هاش یا دایی هاش برن پیشش حتی نمیذارن بره پیش مادرش .میگه طفلک تو بیمارستان به هوش اومده همش اسم دخترش و صدا میزدا دکترش میگه ببینی اسم کی و میگه برید بیاریدش رفتن دم در خونه مادرشوهره اینقدر التماس کردن تا راضی شده دو دقیقه دختره بره مادرش و ببینه و بیاد.میگه مادر شوهره به خانواده عروسش گفته برین دخترتون رو تخت مرده شور خونه بشورین دیگم سراغ بچه هاش نیاید بچه ها رو گرو گرفتند کثافتا .خدا به فریاد بچه هاش برسه اینا از عروسه کینه داشتند سر بچه هاش خالی میکنند

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

@جاریتونمممم  

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسم الله😨😨😨

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

خدا لعنتشون کنه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بعله باز میگن...

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
پلیس این وسط چکاره بوده چرا شوهره رو نگرفته

شوهره همون موقع فرار میکنه الانم فراریه

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

چی بگیم 

هیچ چیزی دیگه عحیب نیست تواین دوره زمونه

فقط خدا به حال این بچه هارحم کنه

من همیشه فوبیای اینو دارم ک بمیرم بچه هام زیر دست بقیه بمونن

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹