2777
2789
عنوان

بیاید کمک پلیسی

254 بازدید | 16 پست

دوستان من به کسی پول قرض دادم که فقط اس ام اس هاش ک ازم پول میخواست و خواهش کرده بود و قول داد به موقع پس میده + رسید پولایی که واسش اینترنتی ریختم رو دارم

الان پولمو نمیده و من واقعا لازم دارم

میتونم ازش شکایت کنم با اینا؟

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میپیچونه میگه ندارم و... در صورتی ک تو پیامش قول داده بود به موقع پس بده الان دو ماه شده

شاید واقعانداره

آی اَم بلوچ   😔تمام روزمیخندم؛ تمام شب یکی دیگم* من ازحالم به این مردم دروغای بدی میگم😓
اس ام اس ك بدرد نميخوره اما رسيدها چرا  استعلام گردش پولت و دادگاه ميگيره ك كى و براى چ كسى وا ...

خب پیاماش هست که خودش شماره کارتشو برام فرستاد و خواهش کرد براش پول بریزم

با خطی ک به نام خودشه

خب پیاماش هست که خودش شماره کارتشو برام فرستاد و خواهش کرد براش پول بریزم با خطی ک به نام خودشه

آره ولى ميتونه بگه دستى بهش پس دادم اگ آدم ناتويى باشه

ايشالا ك اينجورى نباشه

عزيزم پيام،عكس،فيلم هيچكدوم تو دادگاه مدرك محسوب نميشن ب هزار و يك دليل

يكيش اينك مثلا تو گوشى اون دستت بوده يا ببخشيد مثلا دزديدى و اون پيامارو ب خودت دادى

دادگاه اينارو قبول نداره

كاش در ازاى پولت چك يا سفته سر موعدميگرقتى يا حد اقل امضايى دست خطى چيزى ك پول دادى بهش

آره ولى ميتونه بگه دستى بهش پس دادم اگ آدم ناتويى باشه ايشالا ك اينجورى نباشه عزيزم پيام،عكس،فيلم ...

چقد بد

خیلی بدجنسه

میتونم مجبورش کنم بیاد دست رو قرآن بذاره؟

کسی اطلاعی نداره چ جوری میتونم شکایت کنم؟

ببخشيد پولت چقدره؟ارزش شكايت داره؟چون اگ وكيل بخواى بگيرى ك حداقل ١٠ ميليون بايد خرج وكيل كنى 

خودتم بخواى بدويى اونم كلى خرج داره بابت هر امضا و تمبر پول ازت ميگيرن،كرايه راهت،الافى كشيدنت و باز هم تا ب پولت برسى حداقل ٣،٤ ماه زمان ميبره

ببخشيد پولت چقدره؟ارزش شكايت داره؟چون اگ وكيل بخواى بگيرى ك حداقل ١٠ ميليون بايد خرج وكيل كنى  ...

خیلی زیاد نیست ۶ تومنه

ولی خب من برای ریال به ریال پولم زحمت میکشم

صبح تا شب و شب تا صبح با مریضای کرونایی سروکار دارم آخرش حق کرونا ۵۰۰ تومن بهم دادن ک اون هم دادم بهش

به خاطر همین میسوزم

بايد برى شوراى حل اختلاف راهنماييت ميكنن اونجا

در حد ترسوندن میخوام بکشمش میخوام مجبورش کنم دست بذاره رو قرآن تا ببینم واقعا زندگیش نابود شه

کسی اطلاعی نداره چ جوری میتونم شکایت کنم؟

اول بگین چقدر پول دادین قرض چون اگه کم باشه باید دوبرابرش خرج کنی تا بری دادگاه شکایت کنی ازش

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن