2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا الان شروع نکن اشتباه محضی که یسریا میگن! تا اعلام نتابک از زندگی لذت ببر بعد اروم اروم شروع کن ...

روزی ده ساعت زیاد نیست؟ چرا از الان شروع نکنه؟ دیره میشع بعد...درسته کنکور مرداد بود... ولی سال بعد تیر هستا...نتایج آخرای شهریور میاد اون موقع دیره...روزی ده ساعت خسته کننده نیست تا موقع کنکور؟ از الان روزی پنج ساعت شروع کنه...یواش یواش زساد کنه تا روزی هشت ساعت مفید...دو ماه مونده به کنکور بکنه 10 ساعت

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
یعنی خیلی بددادم زبان منفۍ زدم دراین حد

اها سخت بود منم اصن به زبان نرسیدم ولی بازم امید دارم فرهنگیان بیارم چون بقیرو خوب زدم 🤪😂

کنار تو فقط اروم میشم👩‍❤️‍👨پر از دلشوره ام هرجای دیگه... 🎵
اهوم موفق باشی منبع ادبیاتتو میگی بی زحمت

همشون نشرالگو بودکتاب هایی مثل آرایه های ادبی،قرابت معنایی،لغت و املا،دستور زبان فارسی،تاریخ و ادبیات و کتاب جامع تست

فقط لک.زنده باد لکستان
مشاور داشتن خوبه برا کنکور یانه

بستگی به خودت داره...اینکه خصوصیت چجوریه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
من یک مشکلی دارم ک ناږاحتم این ک تا اخرای ۺهریور نمیتونم درس بخونم یک مشکل خانوادگی هست و ممیشه نگرا ...

خب عیبی نداره...وقتی نمیتونی بخونی سوال نپرس که استرست زیاد نشه...