2777
2789

من امسال دوره ی کارشناسیم تموم میشه.یعنی ترم ۷ هستم

اما حدود ۸ واحد پاس نکرده برام میمونه.اون ۸ واحد چی میشه؟

نمیتونم ترم ۹ برشون دارم چون سقف درس برداشتن ۱۲ واحده

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

معرفی به استاد بگیر ی سری شو

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

معرفی به استاد نمیدن بهت؟ 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ترم اخر تبصره ندارن هرچی موند رو میتونی برداری

زمان ما یه درس میشد معرفی به استاد گرفت

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
تا چند واحد میشه معرفی به استاد گرفت؟

بستگی به دانشگاهت داره سقف واحدم همینطور

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
کجا سقف درس برداشتن 12 واحده؟🧐 معرفی به استادم یکی دوتاشو میتونی برداری

اشتباه شد

منظورم اینه کمتر از ۱۲ تا نمیشه برداشت

منم فقط ۸ واحد دارم

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

من حدود12 روز دیگه پری میشم حدود 5ساله که مدام اقدارم بدون جلوگیری نمیدونم براچی جواب نمیگیرم چون آزمایشها و چکاب کامل دادم هم خودم و هم همسرم چیزهای طبع گرم هم استفاده میکنم