2777
2789
عنوان

حس ششمی ها بیاین منم حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 160 پست

من کی ازدواج میکنم؟ فامیله یا غریبه؟

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
 شاید ازدواج نه ولی کیس ازدواجیتو پیدا میکنی در حد نشون اوردن و نامزدی و اینا میشه.شاید ازدوا ...

یعنی عید؟مرسی گلم.میتونی یکی دوتاویژگیشم بگی؟مرسی بوس بوس    

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایلش بیخیال بود ولی الان پشیمونه.  ازدواجت هم کمتر از ۱ سال دیگه هست

عزیزم شوهر من چیو داره ازم مخفی می‌کنه آیا داره خیانت می‌کنه پای زنی درمیونه؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
۱۰ ماه دیگه یا برج ۱۰. 

ما کی خونه میخریم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مرسی گلم❤️❤️❤️اینم میتونی بگی حس بنیامین به من چیه؟ دوستم داره؟؟  عزیزم چون تاریخه رنده میخوای ...

حسش بهت خیلی خوبه دوست داره بهت احترام میزاره.

ای جان😍 اگه راجب قانون جذب اطلاعات داشتی بیا با هم حرف بزنیم. منم چند وقته خیلی دنبالشم.

من کی ازدواج میکنم؟ فامیله یا غریبه؟

جواب بدید لطفا

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
یه پسر با قد متوسطه که از تیپ و قیافش خوشت میاد.احتمالا کارش بازاریه.ادم رمانتیکی میتونه باشه از این ...

منم میگی🙏🙏💗

در مورد ایندم هرچی که میدونی

کی ازدواج میکنم با کی غریبه اشنا وضعیت مالیش؟؟

فعلا یه سری مشکلات سد راهتونه.صدقه زیاد بده گره های زندگیت باز میشه

مرسی گلم 😘 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

فامیله یا غریبه؟

من چندتا بچه دارم پسر دار میشم یا نه