2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی ببر دارو خانه بهت پماد بده هویه سوختگیه خشکه درمانش با سوختگی تر فرق داره چرت و پرت نزنی دست بچه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

آرد بزار خنک بشع تو یخچال وقتی رو سوختگی  ب پاشی اثری ازش نمیمونه

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

عزیز ببر دکتر فقط منم دوسال پیش دست پسرم با اتوسوخت.خیلی عمیق.طوریکه پوستش کنده شد.هنوزجاش هست.روز تعطیل بود بردیم درمانگاه. دو سه تا پماد داد که هرروز عوض میکردیم بانداژ رو و با سرم شستشو میدادیم و پماد میزدیم میبستیم که عفونت نکنه.اون موقع یکسال و نیمه بود.بمیرم چقدر جیغ زد.یک ماهی طول کشید تا خوب شد ولی جاش موند

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

دیروز ی مطلبی خوندم نوشته بود هرجایی که میسوزه بذارید ده دقیقه تو آرد بمونه بعد ن تاول میزنه ن جاش میمونه 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
برای مشاوره با شماره ۰۹۳۷۵۰۱۴۷۲۵ آقای رضایی تماس بگیرید. مشاور خوبیه

خخخ نکنه خودتی خخخخ مشاور برای سوختگی دست بچه؟ خخخ 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن