2777
2789
عنوان

چهار ماهگی نینی

132 بازدید | 10 پست

سلام دوستان دختر من 5 روز دیگه واکسن 4 ماههگی باید بزنه یک هفته ای میشه انگاری با شیر سیر نمیشه مخصوصا شبا قبلا 3 ساعت 3 ساعت 3 درجه شیرخشک می‌خورد الان بعضی شبا یک ساعت یک ساعت بعضی وقتا هم معدش پره ه ولی همش میخواد بخوره  به نظرتون بعد از واکسنش غدای کمکی شروع کنم؟ 

البته بیشتر شبا اینجوریه عصرها چهار ساعت یا پنج ساعت میشه ولی فقط دودرجه میخوره البته بعضی اوقات 

او که در شش ماهگی باب الحوائج می‌شود💐گر رسد سن عمو حتما قیامت می‌کند 

پستونک بده بهش...به نظرم مکیدن دوست داره

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگه گردن بگیره 

به غذا واکنش نشون بده

باشیر سیر نشه

ازخاب از گرسنگی بیدار بشه وقت غذاشه

همه‌ی این ویژگی ها و داره

پستونک بده بهش...به نظرم مکیدن دوست داره

پستونک هم میخوره موقع خاب ولی وقتی بیدار میشه جز شیر هیچی گریشو قطع نمیکنه معلومه گرسنست

گفتم از یک هفته بعد واکسن لعاب برنج رقبق درست کنم شاید بهتر باشه یعنی میگین زوده آخه خیلیا از 4 ماهگی غذا میدن  بچه هاشونم بزرگ شدن سالمن آلرژی هم ندارن تازه میگن از 4 ماه بدی بچه خوش غذا تر میشه