2777
2789

دارم مدرک میگیرم ...بهم گفتن باید بعدش بیای یک مدت دستیار باشی دستیار پول نمیدن درسته؟؟ بعد اگر رفتم هی بهم کار ندادن بهونه آوردن که هنوز حرفه ای نشدی چی؟

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

بنظرم  برو حتی بدون حقوق 

برو کار رو ازشون یاد بگیر 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو حتی بدون حقوق برو کار رو ازشون یاد بگیر

آخه من قبلا میخواستم برم تو آتلیه کار کنم خانومه گفت مدتی بیا دستیار شو...بعد چندماه موندم هی بهم می‌گفت نه هنوز حرفه ای نشدی ..اصلا کار بهم نمی‌داد می‌گفت نه نه آخرم اومدم بیرون هنوز ناراحتم که چرا وقتمو گذاشتم ...آخه دستیار و همش ازش بیگاری میکشن اینو ببر اونو بیار اینکارو کن اون کارو کن بعد باید منتظر باشم تا مدت ها بعد بهم شاید کار بدن 

آخه من قبلا میخواستم برم تو آتلیه کار کنم خانومه گفت مدتی بیا دستیار شو...بعد چندماه موندم هی بهم می ...

اگه میخای تو حیطه رنگ و مش حرفه ای بشی و فقط مدرک نداشته باشی باید یه مدت خاک بخوری 

از حرفه ای ها کار یاد بگیر

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

واسه دستیار که پول نمیدن بعدشم چرا بهونه بیارن مگه میخوای کجا مشغول شی

آخه قبلا آتلیه کار میکردم چندسال پیش اول گفت بیا مدتی دستیار شو بعد کار میدم بهت ...با اینکه من همچی بلد شده بودم اصلا اصلا بهم کار نمی‌داد آخرم بعد چندماه اومدم بیرون 

بچه کوچک دارم میگم الکی نرم بعد بهم کار نده برای اینکه بهم پول نذه

آخه قبلا آتلیه کار میکردم چندسال پیش اول گفت بیا مدتی دستیار شو بعد کار میدم بهت ...با اینکه من همچی ...

نه عزیزم اتلیه فرق میکنه شما مدرکتو گرفتی برو چنتا سالن بگو که رنگ کاری اول باید درصدی کار کنی ببین هرکدوم درصد کمتری خواستن برو اونجا بعدشم برای اینکه مشغول بشی اول ازت میخوان مدل بزنی اگر کارتو پسندیدن مشغول میشی دیگه

ولی لطفا اگر مجبوری یمدت رنگ کاری رو ادامه بعدش یه لاین دیگه یاد بگیر چون رنگ با مواد شیمیایی سروکار ...

ماسک هم بزنم با دستکش بازم خطرناکه ؟

ماسک هم بزنم با دستکش بازم خطرناکه ؟

اره چون هرچقدرم ماسک بزنی بازم تو داری با مواد کار میکنی غیر ممکنه ماسک ۱۰۰ درصد ازش جلوگیری کنه کلا ریه ها تو معرض خطرن بهتره بعد یمدت بری سراغ یه لاین دیگه مثلا همون شینیون خوبه 

نمیخوام بترسونمت نسخه هم نمیپیچم ولی یکی از آشناهامون سرطان ریه گرفت حالا دور از جون شما ولی درکل بهتره بهش بعنوان یه شغل دائمی نگاه نکنی