2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمي جلسه گذاشتن رفتيم گفتن فعلا فقط پايه اول حضوري تعداد بچه ها نصف شده روزهاي زوج و فرد كردن با س ...

مدرسه ی پسر منم‌ دیروز‌ جلسه‌ بود کتاب هاشون‌ رو دادن  

از معلم‌ پرسیدم‌‌ بچه ها‌ از کی میان‌ گفت بچه‌ ها نمیان‌ آموزش‌ روزی نیم‌ ساعت‌ حضوری‌ با تمرین‌ هایی‌ که میدن‌ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من. از سر شب. تا الان.  حرص میخورم.   میگم. میزارن هزاران نفر کشته. بشن. بعد مج ...

متاسفانه ملت ما دلسوز نداره میگن بمیرن یارانه کمتر میدیم

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
واقعا؟ خيلي خوب ميشه 

بله سوگلی جان‌ دیرو معلم‌ پسرم‌ گفت 

ساعت شروع‌ از شنبه ‌ از ساعت‌ ۹ و ۴۵ دقیقه‌ تا ۱۰ و ۱۵‌ دقیقه‌ آموزش هست 

البته‌ من‌ تهران‌ هستم‌ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
پايه اول؟

دختر جاری‌ اول‌ پسرم‌ دومه‌ 

هر دو مدرسه‌ همین‌ رو گفتن

آره. به خدا یارانشون. به   چه درد میخوره.    من. سردرگم هستم

برا ما که چیزی نمیشه ولی برا اونا میلیاردی سود داره 

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))