2777
2789
دلیلش چیه  میارزه به اتمام زندگیت

آدما مجبورم کردن به این تصمیم یا عذاب انسان ها یا عذاب خدا از این دوتا باید یکی رو انتخاب کنم . قطعا که عذاب خدا رو انتخاب می کنم شاید ببخشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما مجبورم کردن به این تصمیم یا عذاب انسان ها یا عذاب خدا از این دوتا باید یکی رو انتخاب کنم . قطعا ...

ببین عزیزم تو جوونی هنوزخیلی چیزای خوبو تجربه نکردی عاقلانه تصمیم بگیر واسه زندگیت حتی شده از ادما دور شو ولی خودتو دوست داشته باش هیچ نمیتونه به اندازه خودت دوست داشته باشه اینو مطمعن باش 

مهم اینکه من خوبم و این خوب بودن بهترین دلیل برای متفاوت بودنمه😊
ببین عزیزم تو جوونی هنوزخیلی چیزای خوبو تجربه نکردی عاقلانه تصمیم بگیر واسه زندگیت حتی شده از ادما د ...

اگر عذاب انسان ها فردا برسه من عذاب خدا رو ترجیح می دم. و این تصمیم رو قطعی گرفتم

اگر عذاب انسان ها فردا برسه من عذاب خدا رو ترجیح می دم. و این تصمیم رو قطعی گرفتم

نمیدونم واقعا چی بگم

پسردایی خودم اینکارو کرد بخاطر دلایل بچگانه که بهش حق میدم تو روحیش تاثیر گذاشته باشه ولی لحظه آخر که خواست طنابو از دور گردنش باز کنه تموم کرد😔به فکر خانوادتم باش 

نمیدونم واقعا چی بگم پسردایی خودم اینکارو کرد بخاطر دلایل بچگانه که بهش حق میدم تو روحیش تاثیر گذاش ...

خانواده که قطعا راضی نیستن اونا هم می دونن دچار مصیبت شدم . هرچند که زندگی شون خراب بشه اما راه چاره ای جز این نییس

خانواده که قطعا راضی نیستن اونا هم می دونن دچار مصیبت شدم . هرچند که زندگی شون خراب بشه اما راه چاره ...

حرف زدن با تو مثل آب تو هاون کوبیدنه اگه عمرت به دنیا نباشه خدا خودش ازت میگیرتش

شاید زندگیت واس یکی مهم باشه

امیدوارم عاقلانه فکر کنی🌹

خانواده که قطعا راضی نیستن اونا هم می دونن دچار مصیبت شدم . هرچند که زندگی شون خراب بشه اما راه چاره ...

در پناه حق حلالم کنید اگر امشب ناراحت شدیم.  از خدا می خوام هیچ مثل من نشه اللهم آمین برام دعا کنید خدا از  گناهم بگذره