2777
2789
یه دلیل محکم

نپرسیدم به چه دلیلی و چقدر محکم. پرسیدم چطور؟ یعنی با چه روشی؟! قرص؟ دار زدن خودت یا... ؟ البته منم قصد خودکشی دارم (نه به این زودی)، به همین خاطر زیاد به نظرم کار بد و اشتباهی نیست. ولی نمیدونم چرا وقتی مسئله ی خودکشی تو رو فهمیدم با خودم گفتم (چه حیف!). اما به نظرم خودکشی بخاطر مریضی زیاد عاقلانه نباشه. اگر یک دلیل عارفانه ی فلسفی و معنویِ خاص داشتی، بهت میگفتم حتما اینکارو بکن. واسه رستگاری خودت هم که شده. اما به هر حال انسان میتونه مریضی رو تحمل کنه. بازم خودت صاحب اختیاری (البته اگر هنوز زنده ای....) 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نپرسیدم به چه دلیلی و چقدر محکم. پرسیدم چطور؟ یعنی با چه روشی؟! قرص؟ دار زدن خودت یا... ؟ البته منم ...

با طناب می خوام خودمو حلق آویز کنم. والله که مجبور به این درد بخاطر دلایل محکم این کارو می خوام بکنم تنها چیزی که جلو رو گرفته ترس از عذاب خداست 

با طناب می خوام خودمو حلق آویز کنم. والله که مجبور به این درد بخاطر دلایل محکم این کارو می خوام بکنم ...

اولا که حلق آویز کردن خود با طناب (!!!) بسیار روش دردناک و پرمشقتی هست، به هیچ عنوان این روش رو برای شما که تحمل درد نداری توصیه نمیکنم. دوم اینکه واقعا مطمئن هستید که درمان نمیشی؟؟؟ چقدر به پزشک مراجعه کردی؟ تونستی عمل رو خوب پیش ببری؟ سوم اینکه "بدن تو فقط و فقط متعلق به خودت هست" تمام! تو حق داری با بدنت هرکاری میخوای بکنی، حتی میتونی نابودش کنی! با کمی تفکر متوجه میشی خدا کسی رو بخاطر خودکشی عذاب نمیکنه. تو خودت رو میخوای بکشی، خدا رو که نمیخوای بکشی! به هر حرفی مبنی بر عذاب آخرت (بخاطر خودکشی) توجه نکن. 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
اولا که حلق آویز کردن خود با طناب (!!!) بسیار روش دردناک و پرمشقتی هست، به هیچ عنوان این روش رو برای ...

بخاطر مریضی نیس. یه مشکل مهمی برام پیش اومده. از عالم های زیادی پرسیدم اونا می گن در هر صورت نمی تونی. اما مهم نیس بلاخره این کارو می کنم . 

بخاطر مریضی نیس. یه مشکل مهمی برام پیش اومده. از عالم های زیادی پرسیدم اونا می گن در هر صورت نمی تون ...

آها. معذرت میخوام، فکر کردم بخاطر بیماری هست. واقعا فکر نمیکنی زیادی زود باشه؟ هیچ لذتی از زندگی بردی اصلا؟؟؟!!!