2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنجد بهترینه...ولی یکم احساس میکنم غذا بوی کنجد میگیره که من دوست ندارم البته خیلی کمه من چون خیلی توی طعم غذا ریز میشم فهمیدم ...با اینکه کمه ولی دوست ندارم به خاطر سالم بودن استفاده میکنم
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
نه طعمش اصلا طوری نیست که متوجه بشی .البته من خیلی وقته از روغن کنجد استفاده میکنم .شاید طعم داره اما ما عادت کردیم
وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
روغن سالم معمولا گیاهیه دیگه خوش طعم نمیشه که
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
یه بار روغن کنجد,بگیر شاید طعمشو دوست داشته باشی
جدیدا خیلی جاها خودشون در حضور مشتری روغن کنجد رو می گیرن اونا دیگه مطمئنو سالمه . تو خیلی محله ها هست تو هایپر استار هم هست
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .